AMIT MÉG AJÁNLUNK
Alce Nero Bio modenai balzsamecet 250ml leírása
Grillezett ételekhez és sütőben sült zöldségekhez ajánljuk. A kiváló minőségű, finoman fűszerezett ecetspecialitás kellemes ízt ad salátáknak, zöldségételeknek. Összetevők: ecet, must, karamell. Ökológiai termesztésből. Származási hely: Olaszország.
Balzsamecet - az ízek királya, cseppekben
A mediterrán konyha titkos fegyvere - savanykásan selymes
A balzsamecet egy sűrű, gazdag ízvilágú ecetféle, amelyet főként szőlőből készítenek, hosszú érlelési folyamat során. Édeskés-savanykás, sötétbarna, kissé szirupos állagú - és pár csepp is elegendő belőle, hogy új szintre emelje az ételeket.
Mire jó?
Kiváló salátákhoz, sült zöldségekhez, húsokhoz, sajtokhoz vagy akár eperhez, fagylalthoz is! A balzsamecet képes összekötni az édes és sós ízeket, fűszerezi a mártásokat, gazdagítja a dresszingeket.
Kinek ajánlott, hogyan használd?
Az ínyenceknek - de azoknak is, akik szeretnének otthon új ízekkel kísérletezni. Mindig kevés is elég belőle: locsold meg vele a friss paradicsomot, vagy használj belőle néhány cseppet pácoláshoz.
Miért válaszd?
Mert a balzsamecet kis mennyiségben is nagy különbséget jelent. Egy kulináris titok, amitől a legegyszerűbb étel is éttermi szintre lép.
Alce Nero - bio olasz élelmiszerek a hagyomány jegyében
Az Alce Nero bio minősítésű, olasz eredetű élelmiszereket kínál, fenntartható gazdálkodásból.
A márka kínálatában tészták, paradicsomszószok, olívaolajok, gabonák és gyermekételek találhatók, mind bio minőségben. Az Alce Nero célja, hogy a hagyományos olasz konyha ízeit ötvözze a tudatos étkezés elveivel.
A termékek hozzáadott tartósítószer, mesterséges adalék és GMO-összetevők nélkül készülnek. A márka kiemelt figyelmet fordít a nyomon követhetőségre és a környezettudatos csomagolásra.
Az Alce Nero azok számára készült, akik az ízek mellett a termelés módját is fontosnak tartják, és szeretnék támogatni a fenntartható mezőgazdaságot.