AMIT MÉG AJÁNLUNK
Balviten gluténmentes teljeskiőrlésű magvas kenyér 250g leírása
Összetevők: víz, magvak 31,8%: (napraforgómag, barna lenmag, tökmag, sárga lenmag, köles) zabpehely 22%, repceolaj, savanyúságot szabályozó: ecetsav, útifűmaghéj, almarost, só. Allergének: zab.
Kenyér - a mindennapok alapélelmiszere változatos formákban
A kenyér az egyik legősibb és legelterjedtebb alapélelmiszer, amely szinte minden kultúrában megtalálható. Alapját hagyományosan liszt, víz, élesztő vagy kovász képezi, de ma már számos változata létezik: teljes kiőrlésű, rozsos, magvas, gluténmentes, fehér vagy épp kovászos. Friss, ropogós héja és puha belseje miatt kedvelt reggelire, szendvicsekhez, levesek mellé vagy akár önálló fogásként is.
Energiapótlásra, étkezések kiegészítésére, rostbevitelre
A kenyér gyorsan hasznosítható szénhidrátforrásként szolgál, segít stabilizálni a vércukorszintet és hosszabb időre eltelít. A teljes kiőrlésű és magvas változatok magas rost- és ásványianyag-tartalmukkal hozzájárulhatnak az emésztés egészségéhez és a megfelelő bélműködéshez.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A kenyér univerzális élelmiszer: fogyasztható vajjal, felvágottal, krémekkel, lekvárral, de pirítva vagy melegszendvicsként is kiváló. A választás függ az egyéni ízléstől és az étrendtől - míg a fehér kenyér gyorsabb energiát ad, addig a teljes kiőrlésű változat hosszabban laktat. Ajánlott mindenkinek, aki kiegyensúlyozott étrendet követ, különösen aktív életmód mellett.
Miért érdemes ezt választani?
A kenyér sokféle formában kapható, így mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot. Tápláló, könnyen beilleszthető a napi étrendbe, ráadásul frissen sütve igazi gasztronómiai élményt nyújt. Ha biztos, hagyományos alapra vágysz az étkezésekhez, a kenyér továbbra is az egyik legjobb választás.
Magvas kenyér - Egészséges és ízletes választás
A magvas kenyér tápláló, ízletes és ropogós alternatíva a hagyományos kenyerek helyett. Kiváló választás lehet a reggelihez vagy bármilyen étkezéshez. A magvak gazdagítják tápanyagprofilját, így egészségesebbé teszik azt.
A magvas kenyér alapját teljes kiőrlésű liszt képezi, amelyhez különféle magvakat, például napraforgót, tökmagot és lenmagot adnak. Ezek a magvak nemcsak ízletesebbé teszik a kenyeret, hanem tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egészséges zsírsavakkal is. A kenyér sütése során a magvak ropogós textúrát és jellegzetes ízt adnak, ami kiválóan társítható különböző feltétekkel.
A magvas kenyér ideális választás lehet diétázók számára is, mivel lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, így hosszabb ideig biztosítja a jóllakottság érzését. Kiválóan passzol salátákhoz, szendvicsekhez, vagy egyszerűen egy szelet vajjal is megélvezi az ízét.
Balviten - Gluténmentes élelmiszerek széles választékban
A Balviten gluténmentes kenyereket, pékárukat, tésztákat és nassolnivalókat kínál speciális étrendet követők számára.
A márka célja, hogy változatos és ízletes alternatívákat biztosítson a gluténérzékenyeknek. Termékeik frissen, fagyasztva vagy csomagolt formában is elérhetők. A Balviten ideális azoknak, akik gluténmentesen étkeznek, de nem akarnak lemondani a megszokott ízekről.