Biomenü Bio Azukibab 500g leírása

Az azukibab, más néven azuki vagy aduki, egy kis bab, amelyet Kelet-Ázsiában és a Himalájában termesztenek.

Az azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban.

Az azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen megfőzhető.

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia 1264 kJ/302 kcal
Zsír 1,9 g
amelyben telített zsírsav 0,8 g
Szénhidrát 41 g
amelyben cukor 0,7 g
Rost 19 g
Fehérje (protein) 21 g
Só < 0,01 g



Összetevők:
100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat.

Egy adag = ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Bab - természetes fehérjeforrás, ami táplál és laktat

Hagyományos, mégis modern - szuperélelmiszer a konyhában

A bab az egyik legismertebb hüvelyes növény, és nem véletlenül számít alapélelmiszernek világszerte. Gazdag fehérjében, rostban, ásványi anyagokban és vitaminokban - mindezt természetes, növényi formában kínálja. Ráadásul laktató, sokféleképpen elkészíthető, és pénztárcabarát is.

Miért érdemes rendszeresen fogyasztani?
A bab kiváló húsmentes alternatíva lehet vegetáriánus vagy vegán étrendben. Segít a teltségérzet fenntartásában, támogatja az emésztést, és segíthet a vércukorszint stabilizálásában is. Ráadásul ízletes - legyen szó fehérbabról, vörösbabról vagy feketebabról, mindegyiknek megvan a maga karaktere.

Kinek ajánlott, hogyan fogyasztható?
Gyakorlatilag bárkinek - kisgyermekektől az idősekig. Levesek, főzelékek, saláták, pástétomok, chili vagy akár hamburgerpogácsa is készíthető belőle. Elérhető száraz vagy konzerv formában, így bármikor beilleszthető a napi menübe.

Miért pont a bab?
Mert természetes, tápláló, sokoldalú és megunhatatlan. Ha egészségesen szeretnél étkezni, a bab a legjobb barátod lehet a kamrában.

Adzuki bab - magas fehérje- és rosttartalmú hüvelyes

Az adzuki bab tápláló hüvelyes, amely gazdag fehérjében, rostokban és fontos ásványi anyagokban. Kiegyensúlyozott étrend részeként segíti az emésztést és támogatja a szív egészségét.

A bab kis mérete és édes íze miatt népszerű az ázsiai konyhában, de egyre többen fedezik fel egészséges alternatívaként más hüvelyesek mellett. Számos ételhez felhasználható.

Fogyasztása hozzájárulhat a vércukorszint szabályozásához és az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

Biomenü - válogatott szuperélelmiszerek kínálata

A Biomenü magyar márka, amely bio minősítésű, prémium szuperélelmiszereket kínál por, kapszula és mag formájában.

Termékeik között megtalálhatók a chia mag, maca por, spirulina, goji bogyó, vagy kurkuma, melyek vitamin- és ásványianyag-tartalmuk miatt népszerűek.

Különösen ajánlott tudatosan táplálkozók, vegetáriánusok, vegánok és sportolók számára.

A Biomenü a tápanyagokban gazdag, adalékmentes, növényi alapú táplálkozás híve.