Biopack bio tarkabab 400g leírása

Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas fehérjetartalma, és bár aminosav-összetétele nem teljes értékű, de hasonlít az állati eredetű komplett fehérjékhez. Proteinjeinek biológiai értékét tovább fokozhatjuk, ha gabonákkal vagy olajos magvakkal kombinálva fogyasztjuk, így biztosan teljes értékű táplálékhoz jutunk.

Bátran fogyaszthatják a vegetáriánus konyha kedvelői mellett, fejlődésben lévő kisgyermekek, kismamák, lisztérzékenyek, magas fizikai erőltetésnek kitett sportolók is. Sokoldalúan felhasználható zöldségféle a tarkabab: alapja lehet például többféle pástétomnak, szendvicskrémnek, hideg és meleg salátának, húsos raguknak, főzeléknek, levesnek.

Átlagos tápértékek 100g termékben:
Energia: 1420kJ/338kcal
Zsír: 1,5g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 58g
Amelyből cukrok: 0g
Fehérje: 22g
Só: 0g.

Bab - természetes fehérjeforrás, ami táplál és laktat

Hagyományos, mégis modern - szuperélelmiszer a konyhában

A bab az egyik legismertebb hüvelyes növény, és nem véletlenül számít alapélelmiszernek világszerte. Gazdag fehérjében, rostban, ásványi anyagokban és vitaminokban - mindezt természetes, növényi formában kínálja. Ráadásul laktató, sokféleképpen elkészíthető, és pénztárcabarát is.

Miért érdemes rendszeresen fogyasztani?
A bab kiváló húsmentes alternatíva lehet vegetáriánus vagy vegán étrendben. Segít a teltségérzet fenntartásában, támogatja az emésztést, és segíthet a vércukorszint stabilizálásában is. Ráadásul ízletes - legyen szó fehérbabról, vörösbabról vagy feketebabról, mindegyiknek megvan a maga karaktere.

Kinek ajánlott, hogyan fogyasztható?
Gyakorlatilag bárkinek - kisgyermekektől az idősekig. Levesek, főzelékek, saláták, pástétomok, chili vagy akár hamburgerpogácsa is készíthető belőle. Elérhető száraz vagy konzerv formában, így bármikor beilleszthető a napi menübe.

Miért pont a bab?
Mert természetes, tápláló, sokoldalú és megunhatatlan. Ha egészségesen szeretnél étkezni, a bab a legjobb barátod lehet a kamrában.

Tarkabab - A színes és tápláló hüvelyes

A tarkabab egy változatos és ízletes hüvelyes, amely gazdag tápanyagokban. Nemcsak íze, hanem látványos színe miatt is népszerű választás a konyhában. Kiválóan beilleszthető különféle ételekbe. A tarkabab különböző színei, mint a zöld, sárga és piros, nemcsak esztétikusak, hanem különböző tápanyagokat is biztosítanak. Főzéskor könnyen elkészíthető, és remekül variálható.

A tarkabab tele van fehérjével, rosttal és vitaminokkal, ami hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz. Magas rosttartalma segíti az emésztést, míg a benne található vitaminok és ásványi anyagok erősítik az immunrendszert. Ezen kívül alacsony kalóriatartalma miatt ideális választás diétázók számára is.
Felhasználása sokoldalú: készíthetünk belőle leveseket, salátákat vagy köreteket. A tarkababot könnyen fűszerezhetjük, így ízletes és tápláló ételek alapja lehet. Különösen népszerű vegetáriánus és vegán fogásokban, mivel remekül helyettesíti a húst. Élvezze a tarkabab nyújtotta ízeket és jótékony hatásait!

Biopack - lebomló csomagolások környezettudatosan

A Biopack olyan csomagolóanyagokat kínál, amelyek biológiailag lebomlanak, így kímélik a környezetet és csökkentik az ökológiai lábnyomot.

A márka főként lebomló fóliákat, komposztálható tasakokat és környezetbarát élelmiszercsomagolókat gyárt. Termékei alternatívát jelentenek a hagyományos műanyagokkal szemben.

Ideális választás ökotudatos cégeknek, vendéglátóknak, valamint háztartásoknak is, ahol fontos a fenntarthatóság.

A Biopack hozzájárul a műanyagszennyezés csökkentéséhez, miközben praktikus és higiénikus megoldásokat kínál.