BiOrganik bio nádcukor (világos) 1000g

BiOrganik bio nádcukor (világos) 1000g
 
1 921 Ft
 Egységár: 1,92 Ft
Készleten

Ez a természetes édesítőszer tökéletes alternatívája a hagyományos cukornak, amely ízletesen édesíti meg kávéját, teáját vagy süteményeit. Kiválóan használható desszertekhez, mivel egyedi aromát kölcsönöz az ételeknek

BiOrganik bio nádcukor (világos) 1000g leírása

Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1663 KJ / 396 kcal, Fehérje: 0,1g, Szénhidrát: 99,6g, Zsír: 0g. Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei: természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, ízében egyedibb.

Nádcukor - A természetes édesítő alternatíva

A nádcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a cukornádból nyernek. A nádcukor kémiailag és ízben is különbözik a finomított fehér cukortól, mivel az megőrzi a melasz egyes jótékony tápanyagait. A nádcukor enyhébb, karamelles ízvilágot kölcsönöz az ételeknek és italoknak, miközben kevesebb feldolgozáson megy keresztül, így közelebb áll a természetes formájához.

Édesítés, természetes alternatíva, ásványi anyagok
A nádcukor édesítő hatásán kívül ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban és vasban is gazdag. Enyhe, karamelles íze miatt kiválóan alkalmazható édességek, italok, pékáruk és egyéb ételek ízesítésére. A nádcukor kevesebb feldolgozást igényel, így jobban megőrzi a természetes tápanyagokat, mint a finomított cukor.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
A nádcukrot ugyanúgy használhatjuk, mint a hagyományos cukrot, például süteményekhez, italokhoz, vagy bármihez, aminek édesítésére szükség van. Különösen ajánlott azok számára, akik természetes édesítőt keresnek, vagy akik szeretnék csökkenteni a finomított cukor fogyasztását. A nádcukor gazdag ásványi anyagokban, így ideális választás lehet azok számára is, akik szeretnék növelni az ásványi anyagok bevitelét.

Miért érdemes ezt választani?
A nádcukor természetes alternatívája a finomított cukornak, és nemcsak édesíti az ételt, hanem ásványi anyagokkal is ellátja a szervezetet. Ha egy természetes és finom édesítőre van szükséged, a nádcukor ideális választás lehet a mindennapi étkezésekhez.

Biorganik - tudatos táplálkozás természetes forrásból

A Biorganik bio minősítésű élelmiszereket kínáló márka, amely a vegetáriánus, vegán és allergénmentes étrendet támogatja.

Termékei között megtalálhatók gabonák, lisztek, hüvelyesek, olajos magvak, cukorhelyettesítők, mind ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Ajánlott az egészséges életmódot követőknek, érzékeny étrendet igénylőknek vagy otthoni sütés-főzéshez természetes alapanyagokat keresőknek.

A Biorganik a tiszta összetevők és az etikus beszerzés híve.