AMIT MÉG AJÁNLUNK
Celiko tortazselé (agar-agarral, eper) 45g leírása
Gluténmentes termék. Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.
A Celiko gluténmentes tortazselé agarral eper ízű zselé elkészítési módja: Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).
Összetevők: izomaltulóz, eperlépor 13% (maltodextrin, eperlé koncentrátum), zselésítőszer: agar, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Tortazselépor-Tortabevonópor - A desszertek tökéletes befejezése
A tortazselépor és tortabevonópor ideális alapanyagok a torták, sütemények és egyéb desszertek díszítésére. A tortazselépor segít a torták tetején lévő gyümölcsök vagy más díszítőelemek rögzítésében, miközben fényes és csillogó felületet biztosít. A tortabevonópor pedig egy egyszerű és gyors megoldás a torták bevonására, amely szép és étvágygerjesztő megjelenést biztosít.
Díszítés, bevonás, étkezés szépítése
A tortazselépor és tortabevonópor ideális választás a torták és sütemények dekorálásához. Segítenek rögzíteni a díszítőelemeket, miközben egy szép, csillogó hatást adnak a desszerteknek. Ezen kívül biztosítják, hogy a torta megjelenése étvágygerjesztő legyen.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A tortazselépor és tortabevonópor egyszerűen használható, és tökéletes kiegészítője lehet minden tortának vagy süteménynek. Különösen ajánlott cukrászoknak, háziasszonyoknak, akik szeretnék a tortákat és süteményeket látványosabbá tenni.
Miért érdemes ezt választani?
A tortazselépor és tortabevonópor egy egyszerű és gyors módja annak, hogy a desszertek tökéletes megjelenést nyerjenek. Ideális választás azok számára, akik szeretik a szép, étvágygerjesztő tortákat és süteményeket.
Agar-agar por - növényi zselésítő természetesen
Az agar-agar egy tisztán növényi eredetű zselésítő anyag, amelyet vörös tengeri algákból nyernek. Népszerű alternatívája az állati eredetű zselatinnak, így kiváló választás vegetáriánusok és vegánok számára is. Az agar-agar por rendkívül sokoldalú: használható sütemények, torták, lekvárok, krémek, sőt, modern molekuláris gasztronómiai fogások elkészítéséhez is. Magas rosttartalma és emésztést támogató hatása miatt diétás étrendbe is tökéletesen illeszkedik.
Zselésítés, sűrítés, vegán sütés-főzés
Az agar-agar remekül zselésít anélkül, hogy ízt adna az ételhez, ráadásul jóval erősebb a zselatinnál, ezért kisebb mennyiség is elegendő belőle. 80-90 °C-on oldódik, és már hűlés közben megszilárdul, szemben az állati zselatinnal, amelynek hűtésre van szüksége. Nemcsak édességek, hanem sós ételek készítéséhez is ideális. Emellett természetes rostforrásként elősegítheti az emésztést és a bélrendszer egészséges működését.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Ajánlott minden házi sütés-főzés kedvelőjének, különösen vegán vagy vegetáriánus étrendet követőknek. Az agar-agar port forró folyadékba keverve kell oldani, majd az elegyet hűlni hagyni. Alkalmas gyümölcszselék, pudingok, tortazselék, szószok vagy akár levesbetétek készítésére is.
Miért érdemes ezt választani?
Mert természetes, adalékmentes és hatékony zselésítő, amely ráadásul jótékony hatással van az emésztésre is. Ha környezettudatosan szeretnél főzni, vagy érzékeny vagy az állati eredetű összetevőkre, az agar-agar por remek választás - tiszta, növényi és rendkívül sokoldalú.
Celiko - gluténmentes élelmiszerek széles választéka
A Celiko lengyel márka, amely gluténmentes termékeket kínál, köztük liszteket, desszertporokat, instant italokat és reggelizőpelyheket.
Termékei laboratóriumban teszteltek, biztonságosan fogyaszthatók cöliákiások és gluténérzékenyek számára is.
Ajánlott speciális étrendet követőknek, valamint allergiával élő gyermekek és felnőttek számára.
A Celiko megbízható, finom és változatos gluténmentes alternatívákat kínál.