AMIT MÉG AJÁNLUNK
Dr. Oetker befőzőcukor sztíviával 350g leírása
A termékben a cukor egy részét a sztívia növény kivonatával (szteviol glikozidok) helyettesítettük. Így gyümölcsösen édes lekvárokat, dzsemeket készíthetünk, melyek a hagyományos, 1:1 gyümölcscukor arányű elkészítéséhez képest 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaznak.
Összetevők: Cukor, Zselésítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Édesítőszer (szteviol glikozidok), Pálmaolaj.
Tápanyagok 100g termékben:
Energia: 614kJ/145kcal
Zsír: 0,3g
amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 33g
amelyből cukrok: 33g
Rost: 0g
Fehérje: 0,7g
Só: 0,02g.
Befőzőcukor - a lekvárok titkos összetevője
Gyorsabb főzés, intenzívebb íz, biztos siker
A befőzőcukor egy speciális cukorféle, amelyet kifejezetten lekvárok, dzsemek, gyümölcszselék készítéséhez fejlesztettek ki. Pektint, citromsavat vagy más természetes zselésítőanyagot is tartalmaz, így jelentősen meggyorsítja a befőzést és javítja a lekvár állagát.
Miért hasznos?
Lerövidíti a főzési időt, így több vitamin és aroma marad a gyümölcsben. Nem kell külön zselésítőt, sűrítőt adagolni - minden benne van, amire egy jó lekvárhoz szükség van.
Kinek ajánlott, hogyan használható?
Házi lekvárkészítőknek, nagymamáknak, kezdő konyhatündéreknek. Általában a gyümölcs mennyiségéhez igazodva 1:1, 2:1 vagy 3:1 arányban alkalmazható, ízlés szerint édesít.
Miért válaszd?
Mert a befőzőcukor időt spórol, mégis finomabb lekvárt eredményez. Ha gyorsan szeretnél tartósítani természetesen, ez a legpraktikusabb választás.
Dr. Oetker - Minőség a konyhában generációk óta
A Dr. Oetker világszerte ismert élelmiszermárka, amely sütési alapanyagokat, desszertporokat, fűszereket és hűtött késztermékeket kínál.
A klasszikus sütőpor, vaníliás cukor és pudingpor mellett egyre több modern, vegán vagy cukorcsökkentett termék is elérhető. A márka neve a megbízhatóság és sütési siker szinonimája.
Ajánlott otthoni sütéshez, főzéshez, gyors és garantált eredményt keresők számára.