Extrudo gluténmentes zsemlemorzsa (kukoricás) 200g

Extrudo gluténmentes zsemlemorzsa (kukoricás) 200g
 
1 103 Ft
 Egységár: 5,51 Ft

A ropogós kukorica zsemlemorzsa tökéletes választás a gluténmentes étrendet követők számára. Kiválóan tapad, így húsok, zöldségek és sajtok panírozására is ideális

Extrudo gluténmentes zsemlemorzsa (kukoricás) 200g leírása

Alkalmas hús, zöldség vagy sajt panírozására.Nem alkalmas közvetlen étkezésre.Elkészítése:Ízesítse be és forgassa gm lisztbe,tojásba,majd ebbe a zsemlemorzsába a rántani való ételt,majd süsse ki forró olajban vagy sütőben.Glutén-, búza- és szójamentes.Összetevők:kukoricaliszt 99%,só.Energiaérték: 1485kJ /356kcal,Zsír:1g,amelyből telített zsírsavak:0,5g,Szénhidrátok:74g,amelyből cukrok:0,4g,Élelmi rost:7,8g,Fehérje:7,5g,Só:1g.Tárolás száraz helyen, fénytől védve.Származási hely: Csehország. Növények termesztése EU.

Panírmorzsa - A tökéletes bundázáshoz

A panírmorzsa egy étkezési alapanyag, amelyet a bundázásra használnak, különösen húsok, halak vagy zöldségek esetében. A panírmorzsa segít a kívánt ételt ropogósra sütni, miközben nem szívja meg túlzottan az olajat, így a kész étel könnyebb és ropogósabb lesz. Az alapanyagot finomra őrölt kenyérből készítik, és számos variációban elérhető, például sima vagy fűszeres változatokban.

Ropogós étel, bundázás, étkezési élmény fokozása
A panírmorzsa segít a kívánt ételt ropogósra sütni, miközben javítja az étel textúráját. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék gazdagítani az étkezési élményt a ropogós bundával.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
A panírmorzsát húsok, halak vagy zöldségek bundázására használhatjuk, mielőtt az ételt olajban vagy sütőben megsütjük. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretik a ropogós ételeket és szeretnék gyorsan elkészíteni az ételt.

Miért érdemes ezt választani?
A panírmorzsa egyszerűen használható és segít az ételt ropogóssá tenni, miközben megőrzi a kívánt étel ízét. Gazdagíthatja az étkezéseket, és egy könnyű étkezési élményt biztosít.

Zsemlemorzsa - Az ízletes panírozás alapja

A zsemlemorzsa egy sokoldalú konyhai alapanyag, amelyet főként panírozásra használnak. Ideális választás, ha ropogós külsőt szeretnénk adni ételeinknek. Az étkezések varázsát fokozza.

A zsemlemorzsa finomra őrölt, szárított kenyérből készül, amely tökéletes textúrát biztosít a panírozott ételeknek. Használhatjuk húsok, halak és zöldségek panírozásához, így gazdagítva az ízeket és a fogások megjelenését. A zsemlemorzsa nemcsak ízletes, hanem könnyen előállítható is, hiszen otthon is készíthetjük maradék kenyérből.
Az elkészítés folyamata egyszerű: a megszáradt kenyeret ledaráljuk, majd tároljuk egy légmentesen zárható edényben. A zsemlemorzsa hosszan eltartható, így bármikor bevethetjük, amikor panírozott ételt készítünk. Ezzel az alapanyaggal mindig garantált a ropogós és ízletes végeredmény.

Extrudo - innovatív gabonás termékek egészségtudatosan

Az Extrudo egy cseh élelmiszermárka, amely egészséges, puffasztott gabonatermékeket kínál, gluténmentes és reform étrendbe illeszthető formában.

A termékei közé tartoznak rizs- és kukoricapuffancsok, extrudált szeletek, reggelizőpelyhek és egészséges rágcsálnivalók, különböző ízesítéssel és variációkban.

Az Extrudo a tudatos táplálkozást követők körében népszerű, mert termékei könnyen emészthetőek, nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, és gyermekeknek is ideálisak.

A márka kínálata sokoldalú, praktikus kiszerelésű és kiváló választás egészséges nassolásra, diétához vagy gluténérzékenyek étrendjéhez.