AMIT MÉG AJÁNLUNK
Ferenc József gyógyvíz 700ml leírása
A keserűsó kedvező hatására vonatkozóan már több mint száz évvel ezelőtt jelentek meg cikkek különböző orvosi közlönyökben, amelyek ismeretében a múlt században és e század első felében sok orvos alkalmazta előszeretettel a Ferenc József gyógyvizet bizonyos betegségek kezelésében, gyógyításában. A Ferenc József keserűvíz elsősorban székrekedésre, valamint enyhe bélgyulladás kezelésére alkalmas.
A Ferenc József keserűvíz elsősorban kíméletes hashajtásra, valamint enyhe bélgyulladás kezelésére lehet alkalmas.
A keserűvíz rendszeres fogyasztása eredményeként felgyorsulhat a bélmozgás következtében gyorsabban haladhat át a bélcsatornán a táplálékok fehérje- és zsírtartalma, és kevesebb szívódhat fel ezekből a szervezetbe, ezért célszerű a gyógyvizet nem közvetlenül étkezés előtt vagy után, hanem éhgyomorra elfogyasztani.
Főbb oldott alkotóelemek: Magnézium (Mg2+): 1420mg/l, Nátrium (Na+): 3610mg/l, Kalcium (Ca2+): 360mg/l, Hidrogénkarbonát (HCO3): 561mg/l, Szulfát (SO42-): 13100mg/l, Klorid (Cl-): 620mg/l, Összes alkotóelem: 21300mg/l.
Gyógyvíz - a természet ásványi kincse a belső gyógyulásért
A gyógyvíz olyan természetes ásványvíz, amelynek kémiai összetétele és hőmérséklete alapján bizonyítottan gyógyhatású. Magyarország különösen gazdag gyógyvizekben: a Salvus, Hunyadi, Mira vagy Parádi gyógyvizek ismert hatású termékek, melyeket belsőleg fogyasztva elsősorban emésztőrendszeri, légzőszervi, anyagcsere- vagy húgyúti problémákra ajánlanak. Alkalmasak megelőzésre, kúraszerű terápiára és természetes regenerációra is.
Gyomorpanaszok enyhítésére, epeproblémákra, savtúltengésre, bélműködés szabályozására, méregtelenítésre
A gyógyvizek összetétele - nátrium-hidrogénkarbonátos, kénes, jódos, szénsavas, szulfátos vagy kloridos - eltérő hatásokat eredményez. Egyes típusok serkentik az epeelválasztást, mások csökkentik a gyomorsavat, oldják a nyákot vagy elősegítik a bélmozgást. Alkalmazásuk során a szervezet ásványianyag-készlete is feltöltődik, így általános vitalizáló hatással bírnak.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A gyógyvizet általában étkezés előtt vagy után, hígítva vagy tisztán fogyasztják, a panaszok jellegétől és az orvosi ajánlástól függően. Egyes típusok naponta 1-3 alkalommal, 1-2 dl-es mennyiségben ajánlottak. Ajánlott emésztőrendszeri betegségekben, epehólyag-problémák, savas reflux, székrekedés vagy húgyúti panaszok esetén. Terhesek, szoptatók és krónikus betegek esetén orvosi konzultáció szükséges.
Miért érdemes ezt választani?
A gyógyvíz egy természetes, klinikailag igazoltan hatásos lehetőség a testi egyensúly visszaállítására. Mellékhatások nélküli, kíméletes támogatás az emésztéshez, anyagcseréhez vagy méregtelenítéshez. Ha a természet patikájából választanál megoldást a belső egyensúlyodra, a gyógyvíz megbízható, magyar hagyományokra épülő opció.
Medaqua - természetes ásványvizeket kínáló spanyol márka
A Medaqua ásványvizeit katalán forrásokból nyerik, alacsony nátriumtartalommal és kellemes ízvilággal.
Elérhetők csendes és szénsavas változatban, többféle palackméretben. Ideális napi hidratálásra.
A márka célja az egészséges életmód támogatása tiszta, természetes vízzel.
Ajánlott sportoláshoz, étkezésekhez vagy általános folyadékpótlásra.