AMIT MÉG AJÁNLUNK
Fermentini fermentált gyömbéres cékla-répa 450g - kiarusítás leírása
Receptünk harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Hogyan fogyaszthatod a fermentált finomságodat?
Tálald sültek mellé a köret színesítésére. Dobd fel vele a salátádat. Egészítsd ki vele a szendvicsedet/wrapodat/burgeredet. Használd levesbetétként, add húspáchoz a különleges ízélményért.
A fermentálás során a felhasznált alapanyagok vitamintartalma megmarad, az üvegben található élőflóra pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.
Összetevők: cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só.
Cékla - színes vitaminforrás a tányéron
A cékla egy igazán különleges zöldség: mélybordó színe, édeskés-földes íze és magas tápanyagtartalma miatt méltán népszerű mind az egészségtudatos, mind a hagyományos konyhákban. Nyersen, főzve, sütve, léként vagy porítva is fogyasztható, így igazi jolly joker, ha színesíteni szeretnéd az étrendedet.
Vérképzés támogatása, energiabomba természetesen
A cékla vasat, folsavat, B-vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Hozzájárulhat a vérképzéshez, és segítheti a szervezet természetes méregtelenítését. Sportolók is szívesen fogyasztják a nitrát-tartalma miatt, mely hozzájárulhat a jobb teljesítményhez és a regenerációhoz.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Salátaként, savanyúságként, köretként, levesként, vagy céklaléként - a lehetőségek száma szinte végtelen. Ajánlott gyermekeknek, felnőtteknek, időseknek - mindenkinek, aki természetes módon szeretné támogatni egészségét.
Miért érdemes ezt választani?
Mert a cékla egyszerre táplál, frissít és színesíti a tányért. Egy valódi szuperzöldség, ami jól mutat, jól esik, és jól is hat. Ha természetes megoldást keresel energiapótlásra vagy vérképzésre, a cékla biztos választás.
Cékla savanyúság - hagyományos, erjesztett cékla savanyúság, amely támogatja az emésztést és az immunrendszert
A savanyított cékla probiotikumokban gazdag, elősegítheti a bélflóra egyensúlyát és hozzájárulhat az emésztés javításához. Frissítő, savanykás ízű köretként fogyasztható.
Könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe, támogatva a természetes méregtelenítést és a szervezet védekezőképességét. Kiváló választás egészségtudatos táplálkozáshoz.
Fermentini - élőflórás fermentált élelmiszerek
A Fermentini egy hazai kézműves márka, amely természetes erjesztéssel készült savanyúságokat és fermentált italokat kínál.
Termékei között megtalálhatók kimchik, savanyított zöldségek és fermentált italok (pl. kombucha), amelyek élőflórát tartalmaznak és támogatják az emésztést.
A Fermentini a hagyományos fermentálási módszereket követi, adalékanyagok és pasztőrözés nélkül, hogy megőrizze a probiotikus jellemzőket.
Különösen ajánlott azoknak, akik a bélflóra támogatásán keresztül szeretnék erősíteni immunrendszerüket, természetes módon.