AMIT MÉG AJÁNLUNK
Flavin G77 Cardio Omega-3 szirup 500ml leírása
A Flavin G77 összetétele nemzetközileg publikált genetikai és epidemiológiai kutatási eredmények figyelembevételével lett kifejlesztve! Az Omega-3 és Omega-6 helyes 1:3 aránya helyreállítja a gyulladásos folyamatokat, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Több, mint 77 összetevő!
Széles spektrumú, epigenetikai bázisú, tudományos alaposságú összetétel! A szív és az érrendszer védelmére! A Flavin G77 összetétele nemzetközileg publikált genetikai és epidemiológiai kutatási eredmények figyelembevételével lett kifejlesztve!
Genetikai információk a szolgálatunkban! Az utóbbi évek kutatásai közvetlen összefüggésekkel mutattak rá a genetikánk és a betegségeink kapcsolataira. Ezek alapján meghatározottak olyan genetikai variációk, melyek bizonyos betegségek esetén előnyösek, vagy hátrányosak számunkra. Népegészségtani szempontból széles kört érintő betegségcsoportok a szív és érrendszeri (Cardio) betegségek, a daganatos (Cyto) megbetegedések, valamint a sejtöregedés okozta problémák (TimeX). Ezen betegségcsoportok esetén kiemelten fontos a kapcsolódó gének figyelembevétele, működésük segítése vagy szükség esetén gátlása, csendesítése. Kutatások rámutattak, hogy bizonyos tápanyagok (pl. flavonoidok) pozitív hatással lehetnek a gének által hajlamosított betegségek elkerülésére, lefolyására.
Mik azok a flavonoidok? A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a LDL (“rossz” koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Mióta ismerjük a flavonoidokat? 1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.
Mire jók a flavonoidok? A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
Flavin G77 Cardio szirup: egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns. A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A Flavin G77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.
A Flavin G77 Cardio szirup növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (galagonya, kökény) szívműködést és keringést támogató komplexe. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Omega-3 zsírsavak: az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak ideális aránya az étkezésünkben 1:3 lenne, de sajnos ehelyett az 1:15, sőt az 1:30 arány. A szervezet biológiai, genetikai fejlődése nem tudja követni a modern élelmiszerek által megtestesített táplálkozást. Ajánlott napi fogyasztás: 2000 mg Omega-3, 6000 mg Omega-6.
Mi az oka a rossz Omega-3:Omega-6 aránynak? Növényi és állati zsíradékok, vaj, margarin, disznó-, kacsa-, libazsír Napraforgó-, oliva-, kukorica-, repceolaj.
Miért fontos számunkra az 1:3 vagy annál jobb Omega-3:Omega-6 arány? Az omega-6 túlsúlya csökkenti a sejtmembrán átjárhatóságát. Az étrendi omega-6 linolsav (LA) a szervezetben omega-6 arachidonsavvá (AA) alakul át, amelyet a sejtmembránjaink tárolnak. Az omega-6 arachidonsavból (AA) előállított bioaktív alkotóelemek felelősek mind az akut gyulladás megindításáért, mind a krónikus gyulladás folytatódásáért a szervezetben, ami számos életmóddal kapcsolatos egészségügyi problémát okozhat. Az omega-6 erősíti, míg az omega-3 gátolja a gyulladásos folyamatokat. Az omega-3 zsírsavak a sejtjeinken belül több jelátviteli folyamaton keresztül csökkentik a gyulladásos folyamatokat. A gyulladás a test azonnali reakciójának része a fertőzésre vagy sérülésre, de az ellenőrizetlen gyulladás károsítja a szöveteket. Valójában a kontrollálatlan gyulladás fontos szerepet játszik olyan betegségek patológiájában, mint az asztma, reumás ízületi gyulladás és az atherosclerosis. Az omega-3 zsírsavak azon képessége, hogy befolyásolják az arachidonsav anyagcserét, a javasolt gyulladásgátló hatásuk középpontjában áll.
A különböző betegségekben az alábbi arányok átlépése esetén drasztikusan megnő a kockázat: rheumatoid arthritis Ω3/Ω6 1/3, asztma Ω3/Ω6 1/5, szív- és érrendszeri betegségek Ω3/Ω6 1/4, vastagbélrák Ω3/Ω6 1/3.
Az Omega-3 és Omega-6 helyes 1:3 aránya: helyreállítja a gyulladásos folyamatokat. Javítja a sejtek normál működését. Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsav hatóanyagokat tartalmazó összetétel.
Összetevők: szűrt-tisztított víz, Omega-3 halolaj, 77 fajta polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek szárított őrleményei (lásd bővebben lent), AquaCelle GP1 (kókusz olaj, oliva olaj, citrus olaj, poliglicerol-poliricinolát, zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitin, E-vitamin), Quercetin 98%, Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár őrlemény, cseresznyeszár őrlemény, kálium-klorid, betain, galagonya bogyó őrlemény, szőlőmag kivonat, gránátalma kivonat (ellagic acid 40%), Tea poliphenol (EGCG), Rhodiola rosea gyökér őrlemény, paradicsom kivonat (likopin), Poligonum cuspidatum gyökér (Resveratrol).
Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok: akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.
Magvak: ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek: bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.
Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben (10 ml): Energia: 538 KJ/128,5 Kcal, zsír: 2,22 g -telített zsírsav: 0,16 g -többszörösen telítetlen zsírsav: 0,76 g -melyből omega-3 zsírsav: 0,44 g, szénhidrát: 1,85 g -ebből cukor: 1,56 g, rost: 0,72 g, fehérje: 0,6 g, nátrium: 0,016 g.
Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap, max. 20 ml/nap. Polifenol tartalom: 4800 mg/100 g.
Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.
Halolaj - szívbarát zsírsavak koncentrált formában
A halolaj az egyik legismertebb és legtöbbet kutatott étrend-kiegészítő, amely elsősorban tengeri halak - például lazac, makréla, szardínia vagy tőkehal - zsírjából készül. Legfőbb hatóanyagai az omega-3 zsírsavak, azon belül is az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav), melyek elengedhetetlenek az agy, a szív, az erek és a látás egészséges működéséhez. A halolajat gyakran kapszula, lágykapszula, folyadék vagy halmájolaj formájában kínálják, gyakran hozzáadott E-vitaminnal, amely védi az olajat az oxidációtól.
Szív- és érrendszer védelmére, vérnyomás és koleszterinszint szabályozására, agyműködés támogatására, gyulladáscsökkentésre, ízületek karbantartására
A halolaj rendszeres szedése segíthet csökkenteni a trigliceridszintet, javíthatja a "jó" HDL-koleszterin arányát, csökkentheti a gyulladásos markereket a szervezetben, és támogathatja a szívritmus szabályozását. Emellett pozitív hatással van a koncentrációra, a memóriára, és kutatások szerint még a depresszió tüneteinek enyhítésében is segíthet. Az ízületek merevségének csökkentésén túl szerepet játszik a sejtfalak rugalmasságának fenntartásában is.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A halolaj szedése jellemzően napi 1-2 kapszula vagy teáskanálnyi mennyiségben ajánlott, a gyártó utasításait követve. Folyékony formáját érdemes hűtve tárolni. Érdemes étkezés közben bevenni a jobb felszívódás érdekében. Ajánlott mindazoknak, akik kevés tengeri halat fogyasztanak, vagy extra támogatást keresnek szívük, érrendszerük, agyműködésük vagy gyulladásos problémáik kezelésére. Terhes nőknek, gyermekeknek és időseknek is elérhetők speciális, dózisukban és összetételükben személyre szabott változatok.
Miért érdemes ezt választani?
A halolaj természetes, bizonyítottan hatékony támogatást nyújt a modern életmóddal járó egészségügyi kihívások kezelésére. Szerepe nemcsak a prevencióban kiemelkedő - például érelmeszesedés, szívroham vagy stroke megelőzése -, hanem aktívan segít a már kialakult problémák kiegészítő kezelésében is. Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a halolaj az egyik leghatékonyabb természetes gyulladáscsökkentő, amely biztonságosan alkalmazható hosszú távon is. Ha szeretnéd aktívan támogatni tested belső folyamatait, javítani közérzetedet és erősíteni a szervezeted védekezőképességét, a halolaj okos és tudatos választás.
Omega-3 - Az esszenciális zsírsavak, amelyek támogatják a szív- és agyi egészséget
Az omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, amelyek létfontosságúak a szív- és érrendszer, valamint az agy egészségének fenntartásában. Az omega-3 zsírsavak a halolajban és egyes növényi olajokban, mint a lenmag és chia mag találhatók meg. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthetjük a gyulladásokat, javíthatjuk a kognitív funkciókat és támogathatjuk a szív egészségét.
Szív- és érrendszeri védelem, agyi funkciók, gyulladáscsökkentés
Az omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a szívbetegségek kockázatát, miközben védik az agyat és javítják a memóriát. Ezen kívül gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, ami elősegíti a különböző krónikus betegségek megelőzését.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Az omega-3 zsírsavakat kiegészítők formájában, például halolaj kapszulákban vagy növényi alapú olajokban fogyaszthatjuk. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretnék támogatni szívüket, agyi funkcióikat, vagy akik krónikus gyulladásos problémákkal küzdenek.
Miért érdemes ezt választani?
Az omega-3 zsírsavak alapvetőek az egészség fenntartásához, mivel támogatják a szívet, az agyat és csökkentik a gyulladásokkal kapcsolatos kockázatokat. A rendszeres fogyasztás segíthet a hosszú távú egészség megőrzésében.
Halolaj folyadék - Az egészség megőrzésének kincse
A halolaj folyadék gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek elengedhetetlenek a szervezet számára. Segít a szív- és érrendszeri egészség megőrzésében. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a gyulladások csökkentéséhez és a kognitív funkciók javításához.
A halolaj folyadék, amelyet főként zsíros halakból nyernek, mint például a lazac vagy a makréla, egy természetes táplálékkiegészítő. Az omega-3 zsírsavak, mint az EPA és DHA, segítik a szív egészségének fenntartását, támogatják az agyi működést, és hozzájárulnak a jó közérzethez. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek kockázata, és javulhat a kognitív teljesítmény.
Emellett a halolaj folyadék gyulladáscsökkentő hatású, így segíthet az ízületi fájdalmak enyhítésében is. Kiváló választás lehet sportolók számára, hiszen hozzájárulhat a gyorsabb regenerációhoz. A halolaj folyadék tehát nemcsak tápláló, hanem jótékony hatásai révén is hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez.
Omega-3 olaj - az egészség kulcsa
Az Omega-3 olaj egy esszenciális zsírsav, amely elengedhetetlen az emberi szervezet számára. Gazdag forrásai közé tartozik a halolaj, lenmagolaj és dióolaj. Fogyasztása hozzájárul a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez. Az Omega-3 zsírsavak, mint az EPA és DHA, számos jótékony hatással bírnak.
Az Omega-3 zsírsavak rendkívül fontosak a gyulladások csökkentésében és a koleszterinszint szabályozásában. A kutatások azt mutatják, hogy a rendszeres Omega-3 bevitel csökkentheti a szívbetegségek kockázatát és javíthatja a vérkeringést. Ezen kívül támogathatják az agy működését, így hozzájárulnak a mentális egészség megőrzéséhez is.
Az Omega-3 olaj kiegészítése különösen ajánlott azok számára, akik nem fogyasztanak elegendő halat vagy növényi forrást. A napi ajánlott mennyiség betartása segíthet a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében, valamint javíthatja a bőr és a haj állapotát is. A változatos étrend részeként az Omega-3 olaj hozzájárulhat a hosszú távú egészség megőrzéséhez.
Vita Crystal - Természetes étrend-kiegészítők és wellness termékek
A Vita Crystal márka természetes alapanyagokra épülő étrend-kiegészítőket és wellness termékeket kínál, melyek támogatják a szervezet egészséges működését és vitalitását. Termékei között vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok találhatók.
A márka azoknak szól, akik tudatosan szeretnék támogatni egészségüket természetes megoldásokkal. A Vita Crystal termékek minőségi és megbízható összetevőkből készülnek, szakmai háttérrel alátámasztva.
A termékek segítik az immunrendszer erősítését, az energiaszint növelését és az általános közérzet javítását. A Vita Crystal márka elkötelezett a hosszú távú egészség támogatása mellett.
Flavin G77 - Innovatív táplálékkiegészítő
A Flavin G77 egy különleges táplálékkiegészítő, amely több mint 77 jótékony hatóanyagot tartalmaz. Segít a daganatos megbetegedések megelőzésében és a mellékhatások csökkentésében. A termék a legújabb kutatások alapján készült, figyelembe véve a genetikai információkat.
A Flavin G77 formulája növényi flavonoidokat, enzimeket és más bioaktív anyagokat tartalmaz, amelyek szinergikus hatással bírnak. Ezen összetevők támogatják a szervezet természetes védekező mechanizmusait, hozzájárulva ezzel a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez. Az antioxidáns hatásuk révén gátolják a szabadgyökök káros hatásait, így fiatalítva a sejteket.
A készítmény javasolt napi adagja 10-20 ml, amelyet érdemes rendszeresen fogyasztani a maximális hatás érdekében. A terméket hűtve kell tárolni, és fontos, hogy mindig tiszta edényből fogyasszuk. A Flavin G77 hozzájárulhat a jobb életminőséghez és a fizikai aktivitás növeléséhez, így ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni egészségüket.