AMIT MÉG AJÁNLUNK
Flavin7 Prémium gyümölcskivonat (7x100ml) 7db leírása
A különböző flavonoid vegyületek természetesen fordulnak elő a gyümölcsökben, kiváltképpen a fekete héjú és húsú fajtákban, valamint a zöldségekben, a magokban és a csonthéjasokban, a fűszernövényekben, a fák kérgében és a virágokban. A flavonoid a növényekben saját egészségük és szaporodásuk céljából van jelen, így a flavonoidok jelentősége az élő szervezetekben igen jelentős.
A Flavin7 Prémium italok legfontosabb tulajdonsága a betegség megelőző hatás, mely páratlan antioxidáns hatásából következik. A flavonoidok csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, valamint segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetünkben. A Flavin7 termékek 1998 óta vannak Magyarországon forgalomban. Ez a tény, illetve az eddig több mint ötszázezer eladott termékszám bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészségünk megőrzésében!
A Flavin7 Prémium italban lévő kiemelt hatóanyagok (Apigenin, Hesperidin, Kaempferol, Qvercetin, Myricetin, Rezveratrol, és Sylimarin) jótékony hatásai széles körű laboratóriumi vizsgálatokkal és epidemiológiai megfigyelésekkel igazoltak.
Vásárolja meg most a Flavin gyümölcslé kivonatokat, és előzze meg fogyasztásukkal az akár rendkívül komoly betegségeket is!Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: 30-50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint 100 ml/nap, több alkalomra elosztva. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Fogyasztás előtt rázza fel! Az íz a felhasznált gyümölcsök termőhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat. Súlyosabb problémák esetén folyamatos fogyasztás javasolt! Étkezés előtt kb. 15-20 perccel ajánlott a bevétele! Néhány percig a szájban, nyelv alatt tartsa, így hatékonyabb a felszívódás! Felbontás után hűtőszekrényben tartandó! Gyermekek elől elzárva tartandó!
Összetevők: szűrt-tisztított víz, Flavin7 bioflavonoid Premium Complex (vörös szőlő mag-héj; cirok mag-héj; feketeszeder mag-héj; feketecseresznye mag-héj; feketeribizli mag-héj; bodza héj; szilva héj; alma héj szárított örleménye); Sophora Japonica L. kivonat (Kvercetin 98%); Dióbél kivonat (Myricetin 80%); Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%); Polygonum cuspidanum gyökér kivonat (Resvetartol 98%); Kamilla virág kivonat (Apigenin 70%); Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%); Sophora Japonica L kivonat (Kaempferol 98%). Szinezék: antocianidin (enoclanin); édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960 REB-A);
Vita Crystal - Természetes étrend-kiegészítők és wellness termékek
A Vita Crystal márka természetes alapanyagokra épülő étrend-kiegészítőket és wellness termékeket kínál, melyek támogatják a szervezet egészséges működését és vitalitását. Termékei között vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok találhatók.
A márka azoknak szól, akik tudatosan szeretnék támogatni egészségüket természetes megoldásokkal. A Vita Crystal termékek minőségi és megbízható összetevőkből készülnek, szakmai háttérrel alátámasztva.
A termékek segítik az immunrendszer erősítését, az energiaszint növelését és az általános közérzet javítását. A Vita Crystal márka elkötelezett a hosszú távú egészség támogatása mellett.
Flavin7 - Természetes flavonoidok forrása
A Flavin7 termékek gazdag flavonoidokban, melyek antioxidáns hatásukkal segítik az egészség megőrzését. Érdemes felfedezni őket, ha szeretnéd támogatni immunrendszered működését.
A Flavin7 étrend-kiegészítők különböző gyümölcsökből, mint például szőlő, fekete áfonya és fekete ribizli készülnek, amelyek természetes forrásai a flavonoidoknak. Ezek a vegyületek képesek megkötni a szabadgyököket, így csökkentve a sejtkárosodást és az oxidatív stressz hatásait. A termékek rendszeres használata hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, valamint a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez.
A Flavin7 nemcsak egészséges választás, hanem kifejezetten ajánlott a különböző egészségügyi problémákkal küzdők számára is. Az antioxidánsokban gazdag formula támogatja a sejtek védelmét, ezáltal segítve a szervezetet a betegségek elkerülésében.