GreenMark bio egész fekete bors 20g

GreenMark bio egész fekete bors 20g
 
661 Ft
 Egységár: 33,03 Ft

A feketebors egy trópusi cserje termése, amely a világ egyik legnépszerűbb fűszere. Gazdag ízvilágával és csípősségével feldobja az ételeket, legyen szó húsokról vagy zöldségekről. Antioxidáns és gyulladásgátló hatásai révén hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez. Használhatjuk egészben, őrölve vagy durvára törve, így mindenki megtalálhatja a kedvére való formát

GreenMark bio egész fekete bors 20g leírása

A fekete bors a világ egyik legismertebb és legelterjedtebb fűszere, amely a trópusokon őshonos cserjék terméséből származik. A bors növény, amely a Piper nigrum néven ismert, fürtökben hozza csonthéjas termését, amelyet szüretelés után szárítanak, hogy elnyerje jellegzetes ízét és aromáját. A fekete bors gazdag ízvilága és csípős jellege miatt nemcsak a konyhákban, hanem a gasztronómiai kultúrákban is kiemelkedő szerepet játszik. Az évezredek során a fekete bors nemcsak fűszerként, hanem gyógynövényként is elterjedt, mivel számos jótékony hatása van. A borsot gyakran használják ételek ízesítésére, de emellett a különböző ételek textúráját is gazdagítja. A fekete bors nemcsak a húsételek, hanem a zöldségek, saláták és szószok ízesítésére is kiválóan alkalmas, így sokoldalú kiegészítője lehet a mindennapi főzésnek. A bors fűszeres aromája és csípős íze segít kiemelni az ételek ízét, és egyedi karaktert ad a fogásoknak. A fekete bors emellett antioxidánsokban gazdag, és hozzájárulhat az emésztés javításához is, így nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is.

A fekete bors használata rendkívül sokrétű. Kiválóan alkalmazható húsételek, például pörköltek, grillezett húsok és sült halak ízesítésére. Emellett zöldségekhez, salátákhoz és szószokhoz is bátran adható, hogy fokozza az ízeket. A fekete borsot őrölve vagy egészben is felhasználhatjuk, attól függően, hogy milyen intenzív ízre vágyunk. A bors nemcsak ízesítőként, hanem a különböző ételek színének és textúrájának gazdagítására is alkalmas, így kreatív módon variálhatjuk vele a fogásainkat.

Összetevők: 100% bio fekete bors.
Allergén információ: nem tartalmaz allergén anyagokat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 20 g.

Bors fűszer - alapvető és sokoldalú ízesítő

A bors fűszer frissen őrölve intenzív és pikáns ízt ad ételeknek. Széles körben használt fűszer, mely nélkülözhetetlen a konyhában.

A fűszer segítheti az emésztést és fokozza az étel ízét, változatos módon használható húsokhoz, levesekhez és salátákhoz.

Népszerű választás minden háztartásban.

Fekete bors fűszer - erőteljes és aromás ízesítő

A fekete bors a világ egyik legelterjedtebb fűszere, intenzív ízével és aromájával gazdagítja az ételeket, fokozva azok ízélményét. Sokoldalúan használható, minden konyhában alapvető.

Ez a fűszer természetes módon segíti az emésztést és élénkíti az étkezést, miközben javítja az étel ízét. Egyszerű adagolása és sokoldalúsága miatt kedvelt választás.

A fekete bors rendszeres használatával finomíthatod ételeid ízvilágát és változatosabbá teheted konyhádat.

Fekete bors fűszer - az ízek királya

A fekete bors a világ egyik legelterjedtebb és legismertebb fűszere. Kiváló ízének és illatának köszönhetően elengedhetetlen a konyhákban. Az ételek ízét felerősíti és kiemeli. A fekete bors nemcsak fűszer, hanem egészségügyi előnyöket is kínál.

A fekete bors (Piper nigrum) a borsfélék családjába tartozik, és a borsbogyó szárításával készül. Frissen őrölve a legjobb, hiszen így megőrzi aromáit. Leggyakrabban sós ételekhez, húsokhoz, zöldségekhez és mártásokhoz használják. Az íze csípős, de nem túlzó, így sokféle ételhez jól passzol.
Emellett a fekete borsnak számos egészségügyi előnye is van. Antioxidánsokat tartalmaz, segíti az emésztést, és akár a gyulladáscsökkentésben is szerepet játszhat. A fekete bors használata tehát nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem hozzájárul a mindennapi egészségünkhöz is.

Bors - a konyha klasszikusa, ami minden fogást feldob

A bors az egyik legismertebb és legtöbbet használt fűszer a világon. Legyen szó fekete-, fehér-, zöld- vagy rózsaborsról, mindegyik sajátos aromát ad az ételeknek, és nélkülözhetetlen szinte minden fogásban, az előételektől a főételeken át a mártásokig.

Ízmélység és karakter
A bors pikáns, enyhén csípős íze fokozza az ételek zamatát, kiegyensúlyozza az édes és sós ízeket, és kiemeli a hozzávalók természetes aromáját. Az őrölt változat azonnal használható, az egész bors pedig frissen darálva intenzívebb ízélményt ad.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Gyorsfőzéshez, pácoláshoz, grillezéshez, szószokhoz és salátákhoz is tökéletes. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne változatosan, mégis egyszerűen fűszerezni - legyen szó háziasszonyról vagy kezdő szakácsról.

Miért érdemes ezt választani?
Mert a bors az a fűszer, ami soha nem megy ki a divatból. Praktikus, sokoldalú, és minden konyhában ott a helye - a finom ételek biztos pontja.

Greenmark - Bio alapanyagok a tudatos konyhába

Tanúsított ökológiai termékek széles választéka, főként vegán és mentes étrendhez.

A Greenmark márka kínálatában lisztek, magvak, hüvelyesek, gabonák, szuperélelmiszerek és fűszerek szerepelnek. Minden termékük bio minősítéssel rendelkezik, ellenőrzött forrásból.

Csomagolásuk minimalista, informatív, a termékek beltartalmi értékei kiválóak. Elérhetők kis és nagy kiszerelésben is.

A Greenmark ajánlott azoknak, akik komolyan veszik az ökológiai étkezést, és megbízható bio alapanyagokat keresnek a konyhájukba.