GreenMark bio fehér bors (őrölt) 20g

GreenMark bio fehér bors (őrölt) 20g
 
752 Ft
 Egységár: 37,62 Ft

Az őrölt fehér bors ideális választás a gasztronómák számára, hiszen intenzív, de nem tolakodó íze tökéletesen illik a különböző fogásokhoz. Ne feledd, hogy a legjobb eredmény érdekében a már elkészült ételekhez érdemes hozzáadni!

GreenMark bio fehér bors (őrölt) 20g leírása

Kalóriatartalma igen alacsony és mint minden bors segíti az emésztést. A gastro világban gyakran használják világos színű mártásokhoz, szószokhoz. A fehér bors kevésbé vált ki allergiás tüneteket, mint fekete társa, így MÉRTÉKKEL!!!, de érdemes kipróbálni helyettesítés céljából. Évekig történő tárolásra nem ajánljuk, mert a hosszú hónapok alatt megkeseredik. Származási hely: Srí Lanka Összetevők: fehér bors* 100% *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Bors fűszer - alapvető és sokoldalú ízesítő

A bors fűszer frissen őrölve intenzív és pikáns ízt ad ételeknek. Széles körben használt fűszer, mely nélkülözhetetlen a konyhában.

A fűszer segítheti az emésztést és fokozza az étel ízét, változatos módon használható húsokhoz, levesekhez és salátákhoz.

Népszerű választás minden háztartásban.

Bors - a konyha klasszikusa, ami minden fogást feldob

A bors az egyik legismertebb és legtöbbet használt fűszer a világon. Legyen szó fekete-, fehér-, zöld- vagy rózsaborsról, mindegyik sajátos aromát ad az ételeknek, és nélkülözhetetlen szinte minden fogásban, az előételektől a főételeken át a mártásokig.

Ízmélység és karakter
A bors pikáns, enyhén csípős íze fokozza az ételek zamatát, kiegyensúlyozza az édes és sós ízeket, és kiemeli a hozzávalók természetes aromáját. Az őrölt változat azonnal használható, az egész bors pedig frissen darálva intenzívebb ízélményt ad.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Gyorsfőzéshez, pácoláshoz, grillezéshez, szószokhoz és salátákhoz is tökéletes. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne változatosan, mégis egyszerűen fűszerezni - legyen szó háziasszonyról vagy kezdő szakácsról.

Miért érdemes ezt választani?
Mert a bors az a fűszer, ami soha nem megy ki a divatból. Praktikus, sokoldalú, és minden konyhában ott a helye - a finom ételek biztos pontja.

Fehér bors fűszer - enyhébb és aromás borsfajta

A fehér bors fűszer enyhébb, de karakteres ízével gazdagítja az ételeket, különösen világos színű fogásokban, például levesekben, mártásokban vagy halételekben. Népszerű és sokoldalú fűszer.

Ez a fűszer természetes módon támogatja az ízek harmonikus összhangját és hozzájárul az ételek változatos ízvilágához, miközben nem dominál túlzottan. Egyszerűen adagolható és sokféle recepthez illik.

A fehér bors fűszer rendszeres használatával finomíthatod ételeid ízét és gazdagíthatod a konyhai élményt.

Fehér bors fűszer

A fehér bors egy népszerű fűszer, amely különleges ízével és aromájával gazdagítja ételeinket. Használata sokféle fogásban elterjedt, így érdemes beépíteni a konyhánkba.

A fehér bors a borsnövény érlelt bogyóiból készül, melyeket szárítás után a héját eltávolítják. Íze lágyabb és finomabb, mint a fekete borsé, ezért ideális választás olyan ételekhez, ahol a bors aromája nem akar dominálni. Kiválóan illik szárnyasokhoz, halakhoz, zöldségekhez és szószokhoz, így széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál a konyhában.
A fehér bors nemcsak ízletes, hanem egészséges is. Antioxidánsokat tartalmaz, segíti az emésztést, és gyulladáscsökkentő hatású lehet. Ezen kívül, mivel finomabb ízű, bátran használhatjuk érzékenyebb ízlésű vendégek számára készült ételekben is.

Greenmark - Bio alapanyagok a tudatos konyhába

Tanúsított ökológiai termékek széles választéka, főként vegán és mentes étrendhez.

A Greenmark márka kínálatában lisztek, magvak, hüvelyesek, gabonák, szuperélelmiszerek és fűszerek szerepelnek. Minden termékük bio minősítéssel rendelkezik, ellenőrzött forrásból.

Csomagolásuk minimalista, informatív, a termékek beltartalmi értékei kiválóak. Elérhetők kis és nagy kiszerelésben is.

A Greenmark ajánlott azoknak, akik komolyan veszik az ökológiai étkezést, és megbízható bio alapanyagokat keresnek a konyhájukba.