Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár fahéjjal, steviával 312ml

Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár fahéjjal, steviával 312ml
 
1 978 Ft
 Egységár: 6,34 Ft

Édes és fűszeres élmény vár rád ezzel a lekvárral, amely a legfinomabb vilmoskörtéből és ribizliből készült. A fahéj különleges ízt ad, míg a stevia egészséges alternatívát kínál a hagyományos cukor helyett

Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár fahéjjal, steviával 312ml leírása

A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. A lekvárt sztíviával édesítettük, így cukorbetegek és cukrot nem kedvelők is fogyaszthatják. Paleo-diétába illeszthető termék. Összetevők: vilmoskörte velő, fekete ribizli velő, steviol-glikozidok, citromsav, pektin.

Felhasználása: reggelire pirítós kenyérhez, kiflihez vagy sütikhez ajánljuk. De vadhúsokhoz is kiválló választás.

Készült: 99 g gyümölcs/ 100 termék.

Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 217,51 kJ/51,91 kcal, zsír: 0,16 g -amelyből telített zsírsavak: 0,01 g, szénhidrát: 13,2 g -amelyből cukrok: 7,26 g, rost: 2,15 g, fehérje: 0,43 g, só: 0 g.

Szárazanyag tartalma: 17,7 Ref%.

Származási hely: Magyarország.

Töltőtömeg: 312 ml.

Feketeribizli - vitaminbomba a szem, az érfalak és az immunrendszer védelméért

A feketeribizli (Ribes nigrum) apró, mélyfekete bogyói valóságos vitaminbombák. Rendkívül magas C-vitamin-tartalmuk mellett értékes flavonoidokat, antocianinokat és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak. A természet egyik leghatékonyabb immunerősítő gyümölcse, amely ráadásul segíti a szem, az érfalak, a bőr és az ízületek egészségét is.

Immunerősítésre, szemvédelemre, gyulladások csökkentésére, vérkeringés támogatására
A feketeribizli kiemelkedően magas antioxidáns-tartalma révén védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Erősíti a hajszálereket, csökkentheti a vérnyomást, javítja a látást, és természetes gyulladáscsökkentőként segíthet ízületi panaszok esetén is. Támogatja a bőr rugalmasságát, lassítja az öregedési folyamatokat.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Frissen, fagyasztva, aszalva, lekvár, dzsem, nektár vagy kapszula formájában is fogyasztható. Ideális őszi-téli időszakban a megfázások elleni védekezésre, sportolóknak regenerációhoz, idősebbeknek érfalvédelemre, de gyermekek számára is kiváló természetes vitaminforrás.

Miért érdemes ezt választani?
Mert a feketeribizli egyike a leggazdagabb természetes C-vitamin-forrásoknak, ráadásul kellemesen fanyar, frissítő íze miatt öröm a fogyasztása. Ha szeretnél valami finomat, ami egyben támogatja az egészséged is - ez a kis bogyós gyümölcs szinte minden elvárásnak megfelel. Természetes, finom és hatékony - a bogyók királynője.

Feketeribizli lekvár - zamatos és természetes gyümölcskészítmény

A feketeribizli lekvár érett, friss feketeribizliből készül, mely gazdag ízével és tápanyagokban bővelkedő összetételével kiváló reggeli vagy desszert kiegészítő.

Ez a lekvár támogatja az immunrendszert, antioxidánsokban gazdag, miközben finom és természetes édességet kínál a változatos étrendhez.

A feketeribizli lekvár fogyasztásával élvezheted a természetes gyümölcsös ízeket és támogathatod egészségedet.

Feketeribizli lekvár - ízletes gyümölcsös élmény

A feketeribizli lekvár egy különleges ízélményt kínál, amely a gyümölcsök természetes édességét és savanykásságát ötvözi. Remek választás reggelire vagy desszerthez. Az elkészítése során a feketeribizlit gondosan válogatják, hogy a legjobb ízeket biztosítsák.

A feketeribizli gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, így a lekvár nemcsak finom, hanem egészséges is. A lekvár készítése során a gyümölcsöket alacsony hőmérsékleten főzik, így megőrzik tápanyagaikat és aromáikat. Az íze intenzív, a színe pedig gyönyörű, mélybíbor, ami már önmagában is étvágygerjesztő.
Felhasználási lehetőségei széleskörűek; kenyérre kenve, palacsintába töltve vagy joghurtba keverve is kiváló. A feketeribizli lekvár nemcsak az ízek, hanem a színek és textúrák harmóniáját is megtestesíti, így minden falat egy igazi kulináris élvezet.

Vilmoskörte Lekvár - Az édes és zamatos élvezet

A vilmoskörte lekvár egy édes és ínycsiklandó lekvár, amely a vilmoskörte zamatos gyümölcséből készül. A vilmoskörte gazdag vitaminokban, mint a C-vitamin, és antioxidánsokban, így nemcsak finom, hanem tápláló is. A lekvár tökéletes választás reggelire, szendvicsekhez, süteményekhez vagy palacsintákhoz, miközben egyedülállóan gazdag ízvilágot biztosít.

Édesség, vitaminok, antioxidánsok

A vilmoskörte lekvár gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek segítenek az egészség megőrzésében. Tápanyagokban gazdag, miközben finom édességet kínál.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

A vilmoskörte lekvár kiváló választás reggelire, szendvicsekhez, palacsintákhoz vagy süteményekhez. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretik a gyümölcsös, édes ízeket, miközben egy tápláló, házi készítésű lekvárt keresnek.

Miért érdemes ezt választani?

A vilmoskörte lekvár egy finom és tápanyagokban gazdag édesség, amely könnyen beilleszthető az étrendbe, miközben élvezetes ízélményt nyújt minden falatban.

Kaldeneker - kézműves lekvárok és chutney-k magyar márkája

A Kaldeneker manufaktúra prémium, kézműves lekvárokat, chutney-kat és szószokat kínál hazai alapanyagokból.

A termékek különlegessége a szezonális, sokszor szokatlan párosítások – mint például a levendulás baracklekvár vagy vörösboros meggy. Kézzel készülnek, tartósítószerek nélkül.

A márkát Kaldeneker György séf alapította, aki nagy hangsúlyt fektet az ízek harmóniájára és a természetes összetevőkre.

Ajánlott igényes fogyasztóknak, gasztroajándékot keresőknek és kreatív konyhákba.