AMIT MÉG AJÁNLUNK
Kara kókuszkrém 400ml leírása
A Kara kókuszkrém 400 ml egy különleges kókusztejszín, amely gazdag ízével és krémes állagával kiemelkedik a hasonló termékek közül. Magas zsírtartalmának köszönhetően a kókuszkrém tökéletes választás lehet a különféle ételek és italok gazdagítására. A kókuszkrém természetes alapanyagokból készül, így nemcsak ízletes, hanem tápláló is. A termék ideális alternatívát nyújt a tejtermékek helyettesítésére, különösen vegán vagy laktózmentes étrendet követők számára. A krém sűrű és sima textúrája lehetővé teszi, hogy könnyedén beépíthető legyen különböző receptekbe, legyen szó levesekről, szószokról, desszertekről vagy smoothie-król. A kókuszkrém nemcsak az ételek ízét fokozza, hanem krémes állagával is gazdagítja azokat, így minden falat élvezetesebbé válik.
A Kara kókuszkrém sokoldalúan felhasználható a konyhában. Használhatjuk például levesek és szószok alapanyagaként, hogy gazdagabb ízt és krémesebb állagot érjünk el. Desszertekhez, mint például kókuszos pudingokhoz vagy tortákhoz is kiválóan illik, hiszen édes íze tökéletesen harmonizál a különböző édességekkel. Smoothie-khoz adva pedig egy különleges trópusi ízvilágot varázsolhatunk az italunkba. A kókuszkrém emellett kiválóan alkalmas sütéshez is, hiszen a tésztákhoz adva puhább és ízletesebb végeredményt kapunk. A termék tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül sokoldalú is, így érdemes mindig a konyhánkban tartani.
Összetevők: kókusztej, stabilizátor (guar gumi).
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3-4 napon belül felhasználandó.
Kiszerelés: 400 ml.
Kókuszkrém - selymes állagú, gazdag növényi alapú konyhai alapanyag
A kókuszkrém a kókuszhús sűrített kivonata, amely gazdag, krémes textúrájával és enyhén édeskés, egzotikus ízével emeli az ételek élményét. A kókusztejnél sűrűbb, zsírosabb állagú, így kiválóan alkalmas főzéshez, sütéshez, mártásokhoz és desszertekhez. Növényi eredetű, így laktózmentes és vegánbarát alternatívát kínál a tejtermékek helyettesítésére.
Tejszín helyettesítésére, ízesítésre, állagjavításra
A kókuszkrém remek alternatíva állati tejszín helyett, legyen szó főzelékekről, levesekről, currykről vagy tortakrémekről. Sűrítő és állagjavító tulajdonságai mellett kellemes kókuszízt is kölcsönöz az ételnek. Édességekhez keverve telt, lágy ízvilágot biztosít, de sós fogásokban is megállja a helyét.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A kókuszkrém dobozos vagy konzerv formában kapható, felhasználás előtt alaposan fel kell rázni, vagy melegítés után átkeverni, mivel a zsíros és vizes része könnyen szétválik. Alkalmas minden olyan ételbe, ahol tejszínes állagot szeretnénk, de tejmentes megoldást keresünk. Kifejezetten ajánlott laktózérzékenyeknek, vegánoknak, paleo diétát követőknek és azoknak, akik egzotikus ízekre vágynak.
Miért érdemes ezt választani?
A kókuszkrém természetes, növényi alapú konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható, és különleges ízvilágot kínál. Egészségesebb alternatíva lehet a hagyományos tejszínek helyett, miközben krémességet, teltséget és egzotikumot visz az ételekbe.
Kara - prémium kókusz alapú élelmiszerek márkája
A Kara kókuszkrémeket, kókusztejeket és kókuszvíz termékeket kínál, a délkelet-ázsiai konyha ihletésében.
Termékei természetesek, gyakran tartósítószer-mentesek, és különféle diétákba – például vegán vagy laktózmentes étrendbe – is beilleszthetők. A kókuszíz enyhe és selymes, jól kombinálható fűszeres ételekkel.
A márka világszerte ismert, elsősorban gasztronómiai felhasználásra ajánlott.
Ajánlott főzéshez, sütéshez, valamint tejhelyettesítőként érzékenyek számára.