Kochs ételecet - 10%-os, hagyományos 1000ml

Kochs ételecet - 10%-os, hagyományos 1000ml
 
364 Ft
 Egységár: 0,36 Ft

Ez a 10%-os ételecet tökéletes választás a saláták és marinádok ízesítésére. Friss, savanykás íze feldobja az ételeket, és elengedhetetlen a konyhában

Kochs ételecet - 10%-os, hagyományos 1000ml leírása

Összetevők: Ivóvíz, Ecet, Ecetsavtartalom: 10g/100ml.

Tápanyagok 100g termékben: Energia tartalom: 130kJ/30kcal, Zsír: <0,01g, amelyből telített zsírsavak: <0,01g, Szénhidrát: <0,01g, amelyből cukrok: <0,01g, Fehérje: <0,01g, Só: <0,01g.

Borecet - természetes savanyító és ízesítő csodaszer

A borecet nem más, mint erjesztett borból készült ecet, amely telt, aromás ízével különleges helyet foglal el a konyhában. Évszázadok óta használják ételízesítésre, salátákhoz, pácoláshoz, sőt, tisztítószerként is. A borecet elegáns savanykássága megkülönbözteti a hagyományos ecetektől.

Íz, frissesség és sokoldalúság
Kitűnően illik salátákhoz, pácokhoz, húsokhoz, zöldségekhez. Támogatja az emésztést segítő ételek készítését, és kiváló alternatíva a cukros dresszingek helyett. Sokan használják savanyúságokhoz, marinádokhoz vagy akár házi mártásokhoz is.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Pár csepp borecet elég ahhoz, hogy új szintre emeld az ízeket. Gasztronómia iránt érdeklődőknek, házi szakácsoknak és egészségtudatos étkezőknek ajánlott, akik értékelik a természetes, hagyományos alapanyagokat.

Miért érdemes ezt választani?
Mert a borecet nemcsak egy ecetfajta, hanem kulináris élmény is. Ha szeretnéd feldobni a főztödet természetes, karakteres ízekkel, ez az ecet minden cseppjével különlegesebb élményt nyújt.

Kochs - sók és fűszerek német márkája

A Kochs elsősorban különböző sókat, fűszersókat és ízesítő keverékeket kínál konyhai használatra.

A kínálatban kősó, jódozott só, fokhagymás só és egyéb fűszerezett változatok találhatók, háztartási és vendéglátói kiszerelésben is.

A márka megbízható, tradicionális minőséget képvisel, jól beilleszthető mindennapi főzésbe.

Ajánlott alapfűszerezéshez, egyszerű, mégis változatos ízvilág kialakítására.