AMIT MÉG AJÁNLUNK
Kotányi Secrets of India Bombay masala 20g leírása
Felhasználás: Bombay masala 3-4 fő részére: 350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg besűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.
Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, vöröshagyma, fokhagyma, gyömbér, kardamom, görögszéna, koriander, szerecsendió, bors, cayenne bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg.
Kotányi - prémium fűszerek és fűszerkeverékek osztrák márkája
A Kotányi világszerte ismert fűszermárka, amely válogatott, kiváló minőségű alapanyagokat kínál főzéshez.
A kínálatban egykomponensű fűszerek, őrlemények, őrlők és kész fűszerkeverékek is szerepelnek. A márka erőssége a frissesség és a gazdag aromavilág.
A Kotányi célja, hogy a hétköznapi és a gourmet konyhában is professzionális élményt nyújtson.
Ajánlott házi szakácsoknak, kreatív ízek kedvelőinek és konyhai igényességre törekvőknek.