Lakshmy őrölt fehérbors 30g

Lakshmy őrölt fehérbors 30g
 
544 Ft
 Egységár: 18,14 Ft

A fűszerek királya, amely minden konyhában nélkülözhetetlen. Aromája lágyabb és kellemesebb, mint a feketeborsé, így ételeink ízét finoman emeli ki. Használható levesekben, húsokban és péksüteményekben is, gazdagítva az ízeket. Az őrölt változat különösen intenzív aromát ad, érdemes óvatosan bánni vele

Lakshmy őrölt fehérbors 30g leírása

Csípős aromája kiemeli az ételek ízét, de az elfogyasztott mennyiséggel érdemes óvatosan bánni, ugyanis izgatja az emésztőrendszert. Őrölve és egészben egyaránt felhasználjuk. Az őrölt bors esetében, minél finomabb az őrlés minősége, annál erőteljesebben adja ki aromáit. A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő. A szemeket érett állapotukban szedik, majd több napon keresztül áztatják, hogy a héjuk megpuhuljon. Ezt követően eltávolítják a szemek külső felületét, majd szárítják. Aromája lágyabb, kellemesebb és kevésbé csípős, mint a feketeborsé. Felhasználása: szinte minden ételféleséghez jól használható, levesektől a hús és halételeken át, egészen a péksüteményekig. Aki érzékeny a borsra, vagy diétás étrendet követ, borsikafűvel kiválthatja.

Lakhsmy - fűszerek és egzotikus alapanyagok indiai ihletésű márkája

A Lakhsmy változatos fűszerkínálatot biztosít, indiai és világkonyhai alapanyagokat egyaránt kínálva.

A kínálatban megtalálhatók őrölt és egész fűszerek, curry keverékek, szárított levelek és különleges ízesítők is. A csomagolás praktikus és visszazárható.

A márka célja az egzotikus főzés élményének elérhetővé tétele minden háztartásban.

Ajánlott kreatív konyhákba, világízek kedvelőinek és vegetáriánus receptekhez.

Bors fűszer - alapvető és sokoldalú ízesítő

A bors fűszer frissen őrölve intenzív és pikáns ízt ad ételeknek. Széles körben használt fűszer, mely nélkülözhetetlen a konyhában.

A fűszer segítheti az emésztést és fokozza az étel ízét, változatos módon használható húsokhoz, levesekhez és salátákhoz.

Népszerű választás minden háztartásban.

Bors - a konyha klasszikusa, ami minden fogást feldob

A bors az egyik legismertebb és legtöbbet használt fűszer a világon. Legyen szó fekete-, fehér-, zöld- vagy rózsaborsról, mindegyik sajátos aromát ad az ételeknek, és nélkülözhetetlen szinte minden fogásban, az előételektől a főételeken át a mártásokig.

Ízmélység és karakter
A bors pikáns, enyhén csípős íze fokozza az ételek zamatát, kiegyensúlyozza az édes és sós ízeket, és kiemeli a hozzávalók természetes aromáját. Az őrölt változat azonnal használható, az egész bors pedig frissen darálva intenzívebb ízélményt ad.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Gyorsfőzéshez, pácoláshoz, grillezéshez, szószokhoz és salátákhoz is tökéletes. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne változatosan, mégis egyszerűen fűszerezni - legyen szó háziasszonyról vagy kezdő szakácsról.

Miért érdemes ezt választani?
Mert a bors az a fűszer, ami soha nem megy ki a divatból. Praktikus, sokoldalú, és minden konyhában ott a helye - a finom ételek biztos pontja.

Fehér bors fűszer - enyhébb és aromás borsfajta

A fehér bors fűszer enyhébb, de karakteres ízével gazdagítja az ételeket, különösen világos színű fogásokban, például levesekben, mártásokban vagy halételekben. Népszerű és sokoldalú fűszer.

Ez a fűszer természetes módon támogatja az ízek harmonikus összhangját és hozzájárul az ételek változatos ízvilágához, miközben nem dominál túlzottan. Egyszerűen adagolható és sokféle recepthez illik.

A fehér bors fűszer rendszeres használatával finomíthatod ételeid ízét és gazdagíthatod a konyhai élményt.

Fehér bors fűszer

A fehér bors egy népszerű fűszer, amely különleges ízével és aromájával gazdagítja ételeinket. Használata sokféle fogásban elterjedt, így érdemes beépíteni a konyhánkba.

A fehér bors a borsnövény érlelt bogyóiból készül, melyeket szárítás után a héját eltávolítják. Íze lágyabb és finomabb, mint a fekete borsé, ezért ideális választás olyan ételekhez, ahol a bors aromája nem akar dominálni. Kiválóan illik szárnyasokhoz, halakhoz, zöldségekhez és szószokhoz, így széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál a konyhában.
A fehér bors nemcsak ízletes, hanem egészséges is. Antioxidánsokat tartalmaz, segíti az emésztést, és gyulladáscsökkentő hatású lehet. Ezen kívül, mivel finomabb ízű, bátran használhatjuk érzékenyebb ízlésű vendégek számára készült ételekben is.