AMIT MÉG AJÁNLUNK
Lakshmy őrölt feketebors 40g leírása
Őrölve és egészben egyaránt felhasználjuk. Az egész borsszemek légmentesen lezárt edényben, szinte korlátlan ideig megőrzik élvezeti értéküket. Az őrölt bors esetében, minél finomabb az őrlés minősége, annál erőteljesebben adja ki aromáit. A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő. Az éretlen szemeket szüretelik, majd szárítják, ennek köszönhetően alakul ki ráncos felülete és fekete színe. A feketebors aromái a legerősebbek. Felhasználása: szinte minden ételféleséghez jól használható, levesektől a hús és halételeken át, egészen a péksüteményekig. Aki érzékeny a borsra, vagy diétás étrendet követ, borsikafűvel kiválthatja.
Lakhsmy - fűszerek és egzotikus alapanyagok indiai ihletésű márkája
A Lakhsmy változatos fűszerkínálatot biztosít, indiai és világkonyhai alapanyagokat egyaránt kínálva.
A kínálatban megtalálhatók őrölt és egész fűszerek, curry keverékek, szárított levelek és különleges ízesítők is. A csomagolás praktikus és visszazárható.
A márka célja az egzotikus főzés élményének elérhetővé tétele minden háztartásban.
Ajánlott kreatív konyhákba, világízek kedvelőinek és vegetáriánus receptekhez.
Bors fűszer - alapvető és sokoldalú ízesítő
A bors fűszer frissen őrölve intenzív és pikáns ízt ad ételeknek. Széles körben használt fűszer, mely nélkülözhetetlen a konyhában.
A fűszer segítheti az emésztést és fokozza az étel ízét, változatos módon használható húsokhoz, levesekhez és salátákhoz.
Népszerű választás minden háztartásban.
Fekete bors fűszer - erőteljes és aromás ízesítő
A fekete bors a világ egyik legelterjedtebb fűszere, intenzív ízével és aromájával gazdagítja az ételeket, fokozva azok ízélményét. Sokoldalúan használható, minden konyhában alapvető.
Ez a fűszer természetes módon segíti az emésztést és élénkíti az étkezést, miközben javítja az étel ízét. Egyszerű adagolása és sokoldalúsága miatt kedvelt választás.
A fekete bors rendszeres használatával finomíthatod ételeid ízvilágát és változatosabbá teheted konyhádat.
Fekete bors fűszer - az ízek királya
A fekete bors a világ egyik legelterjedtebb és legismertebb fűszere. Kiváló ízének és illatának köszönhetően elengedhetetlen a konyhákban. Az ételek ízét felerősíti és kiemeli. A fekete bors nemcsak fűszer, hanem egészségügyi előnyöket is kínál.
A fekete bors (Piper nigrum) a borsfélék családjába tartozik, és a borsbogyó szárításával készül. Frissen őrölve a legjobb, hiszen így megőrzi aromáit. Leggyakrabban sós ételekhez, húsokhoz, zöldségekhez és mártásokhoz használják. Az íze csípős, de nem túlzó, így sokféle ételhez jól passzol.
Emellett a fekete borsnak számos egészségügyi előnye is van. Antioxidánsokat tartalmaz, segíti az emésztést, és akár a gyulladáscsökkentésben is szerepet játszhat. A fekete bors használata tehát nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem hozzájárul a mindennapi egészségünkhöz is.
Bors - a konyha klasszikusa, ami minden fogást feldob
A bors az egyik legismertebb és legtöbbet használt fűszer a világon. Legyen szó fekete-, fehér-, zöld- vagy rózsaborsról, mindegyik sajátos aromát ad az ételeknek, és nélkülözhetetlen szinte minden fogásban, az előételektől a főételeken át a mártásokig.
Ízmélység és karakter
A bors pikáns, enyhén csípős íze fokozza az ételek zamatát, kiegyensúlyozza az édes és sós ízeket, és kiemeli a hozzávalók természetes aromáját. Az őrölt változat azonnal használható, az egész bors pedig frissen darálva intenzívebb ízélményt ad.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Gyorsfőzéshez, pácoláshoz, grillezéshez, szószokhoz és salátákhoz is tökéletes. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne változatosan, mégis egyszerűen fűszerezni - legyen szó háziasszonyról vagy kezdő szakácsról.
Miért érdemes ezt választani?
Mert a bors az a fűszer, ami soha nem megy ki a divatból. Praktikus, sokoldalú, és minden konyhában ott a helye - a finom ételek biztos pontja.