Le Veneziane kukoricatészta - eliche 250g

Le Veneziane kukoricatészta - eliche 250g
 
1 214 Ft
 Egységár: 4,85 Ft

Kiváló minőségű, olasz alapanyagokból készült, tartósítószer és mesterséges színezék nélkül. Élvezd a gluténmentes étkezést anélkül, hogy lemondanál a tészta ízéről és állagáról

Le Veneziane kukoricatészta - eliche 250g leírása

Tápérték 100 g termékben: Energia: 1465 kJ/345 Kcal, fehérje: 7,75 g, szénhidrát: 77,75 g, zsírok: 0,71 g.

Összetevők: kukoricaliszt.

Kukorica tészta - gluténmentes alternatíva a hagyományos tészták helyett

A kukorica tészta 100%-ban kukoricalisztből készül, így kiváló választás azok számára, akik gluténérzékenyek, vagy tudatosan kerülik a búzából készült termékeket. Állaga főzés után rugalmas, íze enyhén édeskés, és remekül illik a hagyományos tésztaételekhez. A kukorica tészta színe élénk sárga, étvágygerjesztő, és változatos formákban elérhető: spagetti, penne, szarvacska vagy metélt formájában.

Gluténmentes étrendhez, köretként, főételekhez, gyerekeknek

A kukorica tészta ideális köret húsos, zöldséges vagy tejszínes szószokhoz, de jól működik rakott ételekben vagy hideg tésztasalátában is. Magas szénhidráttartalma gyors energiát biztosít, rosttartalma pedig hozzájárul az emésztés támogatásához. Gyerekek körében különösen népszerű a kellemes íz és szín miatt.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Forrásban lévő, enyhén sós vízben főzzük 6-10 percig, a tészta vastagságától függően. Fontos, hogy ne főzzük túl, mert könnyen megpuhul. Ajánlott gluténérzékenyeknek, diétázóknak, sportolóknak és mindenkinek, aki változatosabb étrendre vágyik a megszokott búzatészták helyett.

Miért érdemes ezt választani?

A kukorica tészta egészséges, színes és ízletes alternatíva, amely új dimenziót ad a megszokott tésztás fogásoknak. Ha gluténmentes, mégis tápláló tésztát keresel, ez a termék remek választás lesz a mindennapi étkezésekhez.

Orsó tészta - A klasszikus olasz konyha alapdarabja

Az orsó tészta, amely az olasz konyhában jól ismert és kedvelt étel, egy egyszerű, de sokoldalú tésztaforma, amelyet különféle szószokkal és hozzávalókkal készíthetünk el. Az orsó alakja segít abban, hogy a szószok jól tapadjanak, így ideális választás bármilyen bolognai, paradicsomos vagy tejszínes ételhez. Az orsó tészta gazdag szénhidrátokban, így energiaforrásként is tökéletes.

Tápláló étkezés, szószokhoz ideális, változatos fogások
Az orsó tészta az egyik legnépszerűbb választás, amikor gyors, tápláló étkezésre van szükség. A tészta gyorsan elkészíthető, és jól illik különféle szószokhoz. A változatos felhasználhatósága miatt ideális választás a hétköznapi étkezésekhez, legyen szó bolognaitól kezdve a zöldségekkel vagy húsokkal készült szószos ételekig.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
Az orsó tésztát könnyen elkészíthetjük, forró vízben 8-10 percig főzve. Különösen ajánlott azok számára, akik gyors, egyszerű és tápláló ételt szeretnének készíteni. Az orsó tészta ideális lehet vegetáriánusoknak, vegánoknak és húsfogyasztóknak egyaránt, mivel számos szószvariációval kiegészíthető.

Miért érdemes ezt választani?
Az orsó tészta a hagyományos olasz étkezések alapja, könnyen elkészíthető és tökéletesen illik különféle szószokhoz. Ideális választás azok számára, akik egyszerű, de ízletes ételt keresnek, miközben gazdag szénhidrátforrást biztosítanak a napi étrendjükhöz.

Le Veneziane - olasz gluténmentes tészták és lisztek márkája

A Le Veneziane kukoricalisztből készült, gluténmentes tésztákat és pékáru-alapokat kínál.

Termékei között fusilli, penne, lasagne, pizzaliszt és süteménykeverék is megtalálható. Állaguk főzés után is kiváló, ízük semleges, jól kombinálható.

A márka célja, hogy a gluténérzékenyek is élvezhessék az olasz konyha ízeit.

Ajánlott cöliákiásoknak, gluténmentes étrendet követőknek és mediterrán ételekhez.