AMIT MÉG AJÁNLUNK
Le Veneziane kukoricatészta - fettucce 250g leírása
Tápérték 100 g termékben: Energia: 1465 kJ/345 Kcal, fehérje: 7,75 g, szénhidrát: 77,75 g, zsírok: 0,71 g.
Összetevők: kukoricaliszt.
Összetevők: kukoricaliszt/glutén, tej-és tojásmentes, búzamentes, tartosító és mesterséges szinezékmentes, emulgálószer e471. Tápérték 100 g termékben: Energia: 345Kcal/1465kj, fehérje: 7,75 gr, szénhidrát: 77,75 gr, zsírok: 0,71 gr, felhasználási útmutató: 100 g tésztát a csomagoláson jelzett főzési időtartam alatt 1 l vizben 10 g sóval megfőzzük
Kukorica tészta - gluténmentes alternatíva a hagyományos tészták helyett
A kukorica tészta 100%-ban kukoricalisztből készül, így kiváló választás azok számára, akik gluténérzékenyek, vagy tudatosan kerülik a búzából készült termékeket. Állaga főzés után rugalmas, íze enyhén édeskés, és remekül illik a hagyományos tésztaételekhez. A kukorica tészta színe élénk sárga, étvágygerjesztő, és változatos formákban elérhető: spagetti, penne, szarvacska vagy metélt formájában.
Gluténmentes étrendhez, köretként, főételekhez, gyerekeknek
A kukorica tészta ideális köret húsos, zöldséges vagy tejszínes szószokhoz, de jól működik rakott ételekben vagy hideg tésztasalátában is. Magas szénhidráttartalma gyors energiát biztosít, rosttartalma pedig hozzájárul az emésztés támogatásához. Gyerekek körében különösen népszerű a kellemes íz és szín miatt.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Forrásban lévő, enyhén sós vízben főzzük 6-10 percig, a tészta vastagságától függően. Fontos, hogy ne főzzük túl, mert könnyen megpuhul. Ajánlott gluténérzékenyeknek, diétázóknak, sportolóknak és mindenkinek, aki változatosabb étrendre vágyik a megszokott búzatészták helyett.
Miért érdemes ezt választani?
A kukorica tészta egészséges, színes és ízletes alternatíva, amely új dimenziót ad a megszokott tésztás fogásoknak. Ha gluténmentes, mégis tápláló tésztát keresel, ez a termék remek választás lesz a mindennapi étkezésekhez.
Széles metélt tészta - A klasszikus olasz étkezések alapja
A széles metélt tészta egy népszerű tésztaforma, amelyet gyakran használnak különféle pörköltek, raguk és egytálételek kiegészítőjeként. A széles metélt tészta lapos, széles csíkokból áll, és jól felszívja a szószokat, így gazdag ízélményt nyújt. A tészta alapvető összetevője az olasz konyhának, és széles körben elterjedt más nemzetek étkezéseiben is.
Tészta alapú ételek, gazdag íz
A széles metélt tészta tökéletesen illik pörköltekhez, ragukhoz, illetve különféle szószos ételekhez. A széles formájának köszönhetően jól felszívja a szószokat, így minden falat gazdag ízélményt nyújt. A tészta ideális választás lehet egytálételekhez, pörköltekhez és salátákhoz.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
A széles metélt tészta gyorsan elkészíthető, és különféle étkezésekhez felhasználható. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretik az olasz konyhát, vagy akik egy egyszerű, de ízletes tésztás ételt keresnek. A széles metélt tészta remek választás lehet egy gazdag pörkölthöz vagy ragus étkezéshez.
Miért érdemes ezt választani?
A széles metélt tészta egyszerűen elkészíthető, gazdag ízű étkezést biztosít, miközben jól passzol különféle szószos és húsos ételekhez. Ideális választás a családi étkezésekhez és gyors, de laktató ételekhez.
Le Veneziane - olasz gluténmentes tészták és lisztek márkája
A Le Veneziane kukoricalisztből készült, gluténmentes tésztákat és pékáru-alapokat kínál.
Termékei között fusilli, penne, lasagne, pizzaliszt és süteménykeverék is megtalálható. Állaguk főzés után is kiváló, ízük semleges, jól kombinálható.
A márka célja, hogy a gluténérzékenyek is élvezhessék az olasz konyha ízeit.
Ajánlott cöliákiásoknak, gluténmentes étrendet követőknek és mediterrán ételekhez.