Le Veneziane kukoricatészta - pipe rigate 250g

Le Veneziane kukoricatészta - pipe rigate 250g
 
1 212 Ft
 Egységár: 4,85 Ft

Könnyű és ízletes, ez a tészta nemcsak gluténmentes, hanem mesterséges színezékektől is mentes. Élvezd a változatos ételeket, amelyekhez remek alapanyagot biztosít

Le Veneziane kukoricatészta - pipe rigate 250g leírása

Összetevők: kukoricaliszt

Glutén, tej-és tojásmentes, búzamentes, tartosító és mesterséges szinezékmentes, emulgálószer e471. Tápérték 100 g termékben: Energia: 345Kcal/1465kj, fehérje: 7,75 gr, szénhidrát: 77,75 gr, zsírok: 0,71 gr, felhasználási útmutató: 100 g tésztát a csomagoláson jelzett főzési időtartam alatt 1 l vizben 10 g sóval megfőzzük

Kagyló tészta - sokoldalú alapanyag kreatív konyhákhoz

A kagyló tészta, vagy más néven "conchiglie", egy különleges formájú tésztaféle, amely a kagyló alakjáról kapta a nevét. Mélyedései és üregei révén kiválóan képes magába zárni a szószokat, önteteket, így igazán szaftos és gazdag ízvilágot biztosít. Különösen népszerű a mediterrán és olasz konyhákban, ahol gyakran használják húsos, zöldséges vagy sajtos töltelékkel. Praktikus, mutatós és változatosan elkészíthető.

Gazdag tésztás fogásokhoz, töltött ételekhez, gyerekbarát receptekhez

A kagyló tészta sokféle ételhez alkalmazható: legyen szó klasszikus paradicsomos szósszal készített fogásról, töltött, sütőben sült változatról vagy tejszínes-halas kombinációról. Alakjának köszönhetően ideális választás olyan receptekhez, ahol fontos, hogy a szósz jól megtapadjon a tésztán. Gyermekek is szívesen fogyasztják, köszönhetően a játékos formájának és a szószban gazdag textúrájának.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

A kagyló tésztát ugyanúgy főzzük, mint más tésztát: forrásban lévő sós vízben 7-10 perc alatt al dente állagúra készül. Ezután közvetlenül tölthető, keverhető vagy sütőbe helyezhető. Mivel semleges ízű, jól párosítható húsos, zöldséges vagy sajtos összetevőkkel. Vegetáriánus vagy húsevő étrendbe egyaránt illeszkedik. Ajánlott mindazoknak, akik változatos, látványos és finom tésztás ételeket szeretnének készíteni.

Miért érdemes ezt választani?

A kagyló tészta nem csupán esztétikus, hanem praktikus is, hiszen a formája révén szaftosabbá, ízletesebbé teheti az ételt. Nagyszerű alapanyag a kreatív konyhákhoz, ráadásul a gyerekek is szívesen fogyasztják. Szinte bármilyen szószhoz passzol, így mindig új receptek kipróbálására inspirál. Ha változatos és látványos tésztaételt szeretnél készíteni, a kagyló tészta kiváló választás.

Kukorica tészta - gluténmentes alternatíva a hagyományos tészták helyett

A kukorica tészta 100%-ban kukoricalisztből készül, így kiváló választás azok számára, akik gluténérzékenyek, vagy tudatosan kerülik a búzából készült termékeket. Állaga főzés után rugalmas, íze enyhén édeskés, és remekül illik a hagyományos tésztaételekhez. A kukorica tészta színe élénk sárga, étvágygerjesztő, és változatos formákban elérhető: spagetti, penne, szarvacska vagy metélt formájában.

Gluténmentes étrendhez, köretként, főételekhez, gyerekeknek

A kukorica tészta ideális köret húsos, zöldséges vagy tejszínes szószokhoz, de jól működik rakott ételekben vagy hideg tésztasalátában is. Magas szénhidráttartalma gyors energiát biztosít, rosttartalma pedig hozzájárul az emésztés támogatásához. Gyerekek körében különösen népszerű a kellemes íz és szín miatt.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Forrásban lévő, enyhén sós vízben főzzük 6-10 percig, a tészta vastagságától függően. Fontos, hogy ne főzzük túl, mert könnyen megpuhul. Ajánlott gluténérzékenyeknek, diétázóknak, sportolóknak és mindenkinek, aki változatosabb étrendre vágyik a megszokott búzatészták helyett.

Miért érdemes ezt választani?

A kukorica tészta egészséges, színes és ízletes alternatíva, amely új dimenziót ad a megszokott tésztás fogásoknak. Ha gluténmentes, mégis tápláló tésztát keresel, ez a termék remek választás lesz a mindennapi étkezésekhez.

Le Veneziane - olasz gluténmentes tészták és lisztek márkája

A Le Veneziane kukoricalisztből készült, gluténmentes tésztákat és pékáru-alapokat kínál.

Termékei között fusilli, penne, lasagne, pizzaliszt és süteménykeverék is megtalálható. Állaguk főzés után is kiváló, ízük semleges, jól kombinálható.

A márka célja, hogy a gluténérzékenyek is élvezhessék az olasz konyha ízeit.

Ajánlott cöliákiásoknak, gluténmentes étrendet követőknek és mediterrán ételekhez.