Le Veneziane kukoricatészta - spaghetti 250g

Le Veneziane kukoricatészta - spaghetti 250g
 
1 210 Ft
 Egységár: 4,84 Ft

Készíts ízletes ételeket ezzel a gluténmentes tésztával, amely gazdag ízvilágával és kiváló állagával minden étkezést feldob. A tészta GMO-mentes kukoricából készült, így egészséges választás

Le Veneziane kukoricatészta - spaghetti 250g leírása

Tápérték 100 g termékben: Energia: 1465 kJ/345 Kcal, fehérje: 7,75 g, szénhidrát: 77,75 g, zsírok: 0,71 g.

Összetevők: kukoricaliszt.

Összetevők: kukoricaliszt/glutén, tej-és tojásmentes, búzamentes, tartosító és mesterséges szinezékmentes, emulgálószer e471. Tápérték 100 g termékben: Energia: 345Kcal/1465kj, fehérje: 7,75 gr, szénhidrát: 77,75 gr, zsírok: 0,71 gr, felhasználási útmutató: 100 g tésztát a csomagoláson jelzett főzési időtartam alatt 1 l vizben 10 g sóval megfőzzük

Kukorica tészta - gluténmentes alternatíva a hagyományos tészták helyett

A kukorica tészta 100%-ban kukoricalisztből készül, így kiváló választás azok számára, akik gluténérzékenyek, vagy tudatosan kerülik a búzából készült termékeket. Állaga főzés után rugalmas, íze enyhén édeskés, és remekül illik a hagyományos tésztaételekhez. A kukorica tészta színe élénk sárga, étvágygerjesztő, és változatos formákban elérhető: spagetti, penne, szarvacska vagy metélt formájában.

Gluténmentes étrendhez, köretként, főételekhez, gyerekeknek

A kukorica tészta ideális köret húsos, zöldséges vagy tejszínes szószokhoz, de jól működik rakott ételekben vagy hideg tésztasalátában is. Magas szénhidráttartalma gyors energiát biztosít, rosttartalma pedig hozzájárul az emésztés támogatásához. Gyerekek körében különösen népszerű a kellemes íz és szín miatt.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Forrásban lévő, enyhén sós vízben főzzük 6-10 percig, a tészta vastagságától függően. Fontos, hogy ne főzzük túl, mert könnyen megpuhul. Ajánlott gluténérzékenyeknek, diétázóknak, sportolóknak és mindenkinek, aki változatosabb étrendre vágyik a megszokott búzatészták helyett.

Miért érdemes ezt választani?

A kukorica tészta egészséges, színes és ízletes alternatíva, amely új dimenziót ad a megszokott tésztás fogásoknak. Ha gluténmentes, mégis tápláló tésztát keresel, ez a termék remek választás lesz a mindennapi étkezésekhez.

Spagetti tészta - A klasszikus olasz étel alapja

A spagetti tészta egy hagyományos olasz étel, amely a világ minden táján ismert és kedvelt. A spagetti vékony, hosszú tésztacsíkokból készül, és különféle szószokkal, húsokkal, zöldségekkel vagy sajtokkal tálalható. A spagetti tészta gazdag szénhidrátokban, így ideális választás lehet az energiaszükséglet gyors pótlására.

Gazdag szénhidrátforrás, könnyű étkezés

A spagetti tészta gazdag szénhidrátokban, amelyek segítenek gyors energiát biztosítani a szervezet számára. Könnyen elkészíthető, és számos étel alapjául szolgálhat, például a híres bolognai spagetti vagy a marinara szószos spagetti.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

A spagetti tészta mindenki számára alkalmas, aki gyors, tápláló étkezést szeretne, vagy szereti az olasz konyhát. Különösen ajánlott sportolóknak és aktív életet élőknek, akik szeretnék gyorsan pótolni az energiát.

Miért érdemes ezt választani?

A spagetti tészta egyszerű és sokoldalú étkezés, amely gyorsan elkészíthető, és számos finom ételt kínál. Gazdag szénhidrátforrás, ideális választás a gyors energiapótláshoz.

Le Veneziane - olasz gluténmentes tészták és lisztek márkája

A Le Veneziane kukoricalisztből készült, gluténmentes tésztákat és pékáru-alapokat kínál.

Termékei között fusilli, penne, lasagne, pizzaliszt és süteménykeverék is megtalálható. Állaguk főzés után is kiváló, ízük semleges, jól kombinálható.

A márka célja, hogy a gluténérzékenyek is élvezhessék az olasz konyha ízeit.

Ajánlott cöliákiásoknak, gluténmentes étrendet követőknek és mediterrán ételekhez.