Losos lazac (édes chili szószban) 110g

Losos lazac (édes chili szószban) 110g
 
1 158 Ft
 Egységár: 10,53 Ft

Ez a különleges lazac édes-chili szószban egy ízletes és egzotikus élményt kínál. Az Atlanti-óceánból származó lazac frissessége és a szósz pikáns édes íze tökéletes párost alkot, amely minden étkezést feldob

Losos lazac (édes chili szószban) 110g leírása

Omega-3 zsírsavat tartalmaz.

Tápérték 100g termékben:
Energia: 700kJ / 167kcal
Zsír: 8,8g
amelyből telített zsírsavak: 1,3g
Szénhidrát: 11g
amelyből cukrok: 11g
Fehérje: 11g
Só: 0,52g
Omega-3 zsírsavak: 1,4g
ebben
alfa-linolénsav: 0,6g
eikozapentaénsav: 0,2g
dokozahexaénsav: 0,2g

Összetevők: Atlanti-óceáni lazac (Salmo salar), Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, édes chili szósz, víz, cukor, paradicsomsűrítmény, alma ecet, paprika pehely, Fűszerek, só, mangó, xantán gumi, chili pehely.

Lazac konzerv - ízletes és tápláló választás

A lazac konzerv tökéletes megoldás a gyors és egészséges étkezéshez. Magas omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a szív- és érrendszerre. A lazac konzerv nemcsak finom, hanem tápláló is. A konzerv lazac gazdag fehérjében és vitaminokban, mint például a D-vitamin, amely nélkülözhetetlen a csontok egészségéhez. Kiváló választás lehet szendvicsekhez, salátákhoz vagy tésztákhoz.

A lazac konzerv előnye, hogy hosszú eltarthatósággal bír, így mindig kéznél lehet, amikor gyorsan szeretnénk valami finomat készíteni. A konzervben található lazac íze gazdag és zamatos, amely tálaláskor bármilyen ételt feldob. A praktikus csomagolásnak köszönhetően könnyen tárolható, és azonnal fogyasztható, ami különösen hasznos lehet sűrű hétköznapokban.
A lazac konzervet akár hideg, akár meleg étkezéshez felhasználhatjuk, így változatosan illeszthető a diétánkba. Legyen szó egészséges reggeliről, vagy egy könnyű vacsoráról, a lazac konzerv mindig jó döntés, amely gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

Lazac - tápláló, ízletes hal a szív és agy egészségéért

A lazac az egyik legértékesebb tengeri halféle, amely gazdag omega-3 zsírsavakban, D-vitaminban, fehérjében és antioxidánsokban. Színe általában narancsos-rózsaszín, íze enyhén édeskés, állaga pedig omlós és szaftos. Elérhető friss, fagyasztott, füstölt vagy konzerv változatban is.

Szív- és érrendszeri egészség támogatására, fehérjebevitel növelésére, változatos étrend kialakítására

A lazac rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez, a gyulladások mérsékléséhez és az agyműködés javításához. Magas tápanyagtartalma miatt sportolók, fogyókúrázók és egészségtudatos étrendet követők körében is népszerű.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Sokféleképpen elkészíthető: grillezve, sütve, párolva, füstölve vagy nyersen - például sushihoz. Ajánlott mindenkinek, aki ízletes, egészséges fehérjeforrást keres, különösen gyermekeknek, időseknek és fokozott fizikai igénybevételnek kitett személyeknek.

Miért érdemes ezt választani?

A lazac nem csupán ízletes, hanem valódi "szuperétel", amely könnyen beépíthető a mindennapi étkezésekbe. Kifinomult, mégis közérthető étel, amely egyaránt illik ünnepi asztalra és hétköznapi menübe. Ha tápláló, mégis elegáns fogásra vágysz, a lazac kitűnő választás.

Losos - lazacból készült halkészítmények márkája

A Losos különféle módon feldolgozott lazacot kínál: füstölt, szeletelt, konzerv és pástétom formában.

Termékei kiváló fehérjeforrások, gyakran omega-3 zsírsavakban gazdagok. Kaphatók fűszeres és natúr változatban.

A márka célja a lazac fogyasztásának népszerűsítése könnyen felhasználható formában.

Ajánlott egészségtudatos étrendhez, hidegtálakhoz, salátákba vagy szendvicsekhez.