AMIT MÉG AJÁNLUNK
Natural Jihlava rizskeményítő 400g leírása
Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia: 1530kJ / 365kcal
zsír: 0,7g
(ebből telített zsírsav: 0,3g)
szénhidrát: 88g
ebből cukor: 0g
rost: 0g
fehérje: 0,5g
só: 0,25g
Összetevők: gluténmentes rizskeményítő 100%.
Étkezési keményítő - természetes sűrítő és állományjavító a konyhában
Az étkezési keményítő egy finomra őrölt, fehér por, amely elsősorban kukoricából vagy burgonyából készül, és a konyhában elsősorban sűrítőanyagként használatos. Nélkülözhetetlen hozzávaló mártások, pudingok, levesek és főzelékek készítéséhez, mivel főzés során megköti a folyadékokat, krémes, sima állagot biztosítva.
Folyadékok sűrítésére, textúra javítására, kötőanyagként
Az étkezési keményítő hő hatására zselészerűvé válik, így segít a folyékony összetevők sűrítésében. Emellett javítja az ételek állagát, stabilabbá teszi a krémeket, tésztákat, süteményeket. Gluténmentes, így lisztérzékenyek étrendjébe is beilleszthető.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Használat előtt kevés hideg vízben fel kell oldani, majd az ételbe keverni, és folyamatos keverés mellett felforralni. Konyhai alapkellék háztartások, cukrászok, éttermek számára, de házi szakácsoknak is ajánlott, akik biztos eredményt szeretnének elérni különösebb adalékanyagok nélkül.
Miért érdemes ezt választani?
Az étkezési keményítő semleges ízű, könnyen használható, és rengeteg ételben alkalmazható. Természetes forrásból származik, nem tartalmaz mesterséges adalékot, és kiváló sűrítőként funkcionál. Ha szeretnél megbízható, egészséges megoldást az ételeidhez, az étkezési keményítő mindig kéznél levő megoldás.
Natural Jihlava - Cseh bio és reformélelmiszerek gyártója
A Natural Jihlava bio gabonaféléket, olajos magvakat, liszteket és müzliket kínál, elsősorban vegetáriánus és vegán vásárlóknak.
Termékeik minőségellenőrzött, természetes alapanyagokból készülnek, nagy kiszerelésben, gazdaságos formában.
Ajánlott a reformkonyhát követőknek, valamint allergiás, érzékeny étrendet tartóknak.
A Natural Jihlava a tudatos, növényi alapú táplálkozást képviseli közép-európai gyökerekkel.