AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nature Cookta Basic útifű maghéj 150g leírása
Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető.
A Nature Cookta Útifű maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét.
Nyers ételek sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű maghéjat adunk. Az útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak.
Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk.
Az útifű maghéj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: útifű maghéj.
Útifűmaghéj - Természetes rostforrás
Az útifűmaghéj egy természetes, gazdag rostforrás, amely segíthet a bélrendszer egészségének megőrzésében. Ideális választás a napi étrend kiegészítésére.
Az útifűmaghéj a Plantago psyllium magjának héja, amely rendkívül gazdag oldható rostokban. Ezek a rostok víz hatására megduzzadnak, zselés állagot képezve, amely segít a bélmozgások szabályozásában. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a normál bélműködéshez és a székrekedés megelőzéséhez. Az útifűmaghéj nemcsak a bélflóra egyensúlyát támogatja, hanem segíthet a teltségérzet fokozásában is.
Az útifűmaghéjat könnyen beilleszthetjük a napi étrendünkbe: adhatjuk smoothie-khoz, joghurtokhoz vagy akár süteményekhez is. Fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk mellé, így biztosítva a hatékony működését. Ez a természetes termék nemcsak egészséges, hanem ízletes kiegészítője lehet mindennapi táplálkozásunknak.
Útifűmaghéj - A természetes emésztési támogatás
Az útifűmaghéj egy természetes rostforrás, amelyet az emésztési problémák enyhítésére használnak. Az útifűmaghéj a Plantago psyllium növény magjából származik, és magas oldható rosttartalmának köszönhetően segít szabályozni a bélmozgásokat, valamint hozzájárulhat a bélflóra egészségének fenntartásához. Az útifűmaghéjat gyakran használják székrekedés, puffadás és egyéb emésztési zavarok kezelésére, mivel képes megkötni a vizet a bélben, ezáltal javítva a széklet állagát és könnyítve a bélmozgásokat.
Emésztéssegítő, rostbevitel növelése.
Az útifűmaghéj segít a bélmozgások javításában és a székrekedés enyhítésében, miközben hozzájárul a bélflóra egészségének fenntartásához. A magas rosttartalom támogatja az egészséges emésztést.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Az útifűmaghéjat bárki használhatja, aki emésztési problémákkal küzd, különösen székrekedés esetén. Kiváló választás azok számára, akik szeretnék növelni a rostbevitelt és támogatni az emésztésüket.
Miért érdemes ezt választani?
Az útifűmaghéj egy természetes és hatékony megoldás az emésztési problémákra. A rendszeres fogyasztás segíthet a bélmozgások normalizálásában, miközben a bélflóra egészségét is támogathatja.
Nature Cookta - Természetes alapanyagok a reformkonyhához
A Nature Cookta liszteket, olajokat, édesítőket és magvakat kínál egészségtudatos sütéshez-főzéshez.
A márka célja a mesterséges adalékmentes, növényi alapú és alacsony glikémiás indexű élelmiszerek népszerűsítése.
Ajánlott diétázóknak, cukorbetegeknek, vegánoknak és reformkonyhát követőknek.
A Nature Cookta egyszerű, tiszta összetevőkre épít, változatos felhasználhatósággal.