Naturganik lágy sötétbarna nádcukor 1000g

Naturganik lágy sötétbarna nádcukor 1000g
 
2 525 Ft
 Egységár: 2,52 Ft

Ez a lágy, sötétbarna nádcukor természetes édesítőszer, amely frissen aratott cukornádból készül. Gazdag ízvilágával és karamellás aromájával tökéletes választás sütéshez és főzéshez

Naturganik lágy sötétbarna nádcukor 1000g leírása

Frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyert édesítőszer. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. Összetevők: nádcukor. Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 1600 kJ/400 Kcal, fehérje: <0,22 g, szénhidrát: 99,9 g, zsír: 0 g.

Barnacukor - természetesebb édes íz

Gazdagabb ízvilág, kevesebb feldolgozás

A barnacukor a nádcukor vagy répacukor kevésbé finomított változata, amely megőrzi a melasz egy részét - ennek köszönhetően színe sötétebb, íze karamellesebb. Süteményekhez, italokhoz, szószokhoz ad gazdag, mély ízt.

Miért érdemes használni?
A barnacukor finom, telt édességet ad az ételeknek, és szép aranybarna színt a süteményeknek. Mivel kevesebb finomítási lépésen megy keresztül, kissé több ásványi anyagot is tartalmazhat, mint a fehér cukor.

Kinek ajánlott, hogyan használható?
Mindenkinek, aki természetesebb alternatívát keres a hagyományos cukor helyett. Használható ugyanúgy, mint a fehér cukor - egy az egyben helyettesíthető receptekben.

Miért válaszd?
Mert nemcsak édesít, hanem ízt is ad. Ha fontos számodra a konyhai élmény és a minőségi alapanyag, a barnacukor új szintre emeli a mindennapi sütést-főzést.

Nádcukor - A természetes édesítő alternatíva

A nádcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a cukornádból nyernek. A nádcukor kémiailag és ízben is különbözik a finomított fehér cukortól, mivel az megőrzi a melasz egyes jótékony tápanyagait. A nádcukor enyhébb, karamelles ízvilágot kölcsönöz az ételeknek és italoknak, miközben kevesebb feldolgozáson megy keresztül, így közelebb áll a természetes formájához.

Édesítés, természetes alternatíva, ásványi anyagok
A nádcukor édesítő hatásán kívül ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban és vasban is gazdag. Enyhe, karamelles íze miatt kiválóan alkalmazható édességek, italok, pékáruk és egyéb ételek ízesítésére. A nádcukor kevesebb feldolgozást igényel, így jobban megőrzi a természetes tápanyagokat, mint a finomított cukor.

Hogyan használható / kinek ajánlott?
A nádcukrot ugyanúgy használhatjuk, mint a hagyományos cukrot, például süteményekhez, italokhoz, vagy bármihez, aminek édesítésére szükség van. Különösen ajánlott azok számára, akik természetes édesítőt keresnek, vagy akik szeretnék csökkenteni a finomított cukor fogyasztását. A nádcukor gazdag ásványi anyagokban, így ideális választás lehet azok számára is, akik szeretnék növelni az ásványi anyagok bevitelét.

Miért érdemes ezt választani?
A nádcukor természetes alternatívája a finomított cukornak, és nemcsak édesíti az ételt, hanem ásványi anyagokkal is ellátja a szervezetet. Ha egy természetes és finom édesítőre van szükséged, a nádcukor ideális választás lehet a mindennapi étkezésekhez.

Naturganik - Reformélelmiszerek széles választéka

A Naturganik konyhai alapanyagokat, édesítőket, liszteket és magvakat kínál alternatív étrendekhez.

A márka főként gluténmentes, cukormentes, alacsony GI-értékű termékeket forgalmaz, praktikus háztartási kiszerelésben.

Ajánlott diétázóknak, cukorbetegeknek, paleo és vegán étrendet követőknek.

A Naturganik a reformtáplálkozás elérhető, megbízható alapmárkája.