Naturpolc guar gumi 50g

Naturpolc guar gumi 50g
 
1 728 Ft
 Egységár: 34,56 Ft
Készleten

A guar gumi nemcsak a főzésben, hanem a sütés során is remekül alkalmazható. Kiválóan sűríti a leveseket és szószokat, így minden falat ízletesebb lesz

Naturpolc guar gumi 50g leírása

A Naturpolc guar gumi egy természetes, növényi alapú zselésítő és sűrítő anyag, amelyet a guar babból nyernek ki. Ez a termék különösen népszerű a konyhában, mivel kiválóan alkalmas különféle ételek és italok textúrájának javítására. A guar gumi egy olyan élelmiszer-adalékanyag, amely segít a folyadékok sűrítésében, emulgeálásában és stabilizálásában, így ideális választás lehet a házi készítésű lekvárok, szószok, pudingok és egyéb desszertek elkészítéséhez. A termék használata során nemcsak a kívánt állag elérését segíti, hanem a tápanyagok megőrzését is elősegíti, mivel nem igényel magas hőmérsékletet a működéséhez. A guar gumi emellett gluténmentes, így a gluténérzékenyek számára is biztonságos alternatívát kínál. A Naturpolc guar gumi 50g kiszerelésben kapható, amely elegendő mennyiséget biztosít a különféle konyhai kísérletekhez.

A guar gumi használata széleskörű, hiszen nemcsak ételek sűrítésére alkalmas, hanem különféle italok, például turmixok és smoothie-k állagának javítására is. Emellett a vegán és vegetáriánus étrendbe is könnyen beilleszthető, mivel növényi eredetű. A termék segít a krémes állag elérésében, így ideális választás lehet a különböző desszertek, például fagylaltok és mousse-ok készítéséhez is. A guar gumi emulgeáló hatása révén a különböző összetevők, mint például olajok és víz, könnyen összekeverhetők, így segítve a stabil és homogén állag elérését.

Összetevők: guar gumi.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 50g.

Guar gumi - természetes sűrítő- és állományjavító növényi eredetből

A guar gumi (guar flour vagy E412) egy természetes, növényi eredetű sűrítőanyag, amelyet a guar bab magjából nyernek. Széles körben használják az élelmiszeriparban, mivel kiválóan oldódik hideg vízben, és kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy sűrű, stabil állagot hozzon létre. Gluténmentes, vegán, kalóriamentes és allergénmentes - így tökéletes választás érzékeny étrendekhez és otthoni főzéshez is.

Levesek, szószok, pudingok, fagyik, tészták sűrítésére, sütik állagjavítására, gluténmentes pékáru készítésére

A guar gumi nemcsak sűrít, hanem stabilizál is: megakadályozza a szétválást, javítja a textúrát és meghosszabbíthatja a készítmények eltarthatóságát. Nagy előnye, hogy nem igényel hőkezelést, így hideg krémekhez, italokhoz is használható. Keto-, paleo- és vegán étrendben is alkalmazható.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Általában 1-3 gramm elegendő 250 ml folyadékhoz. Alkalmazható turmixban, fagylaltban, pudingban, lekvárban, gluténmentes kenyérben vagy süteményekben. Keverésnél célszerű előbb más száraz hozzávalókkal elkeverni, vagy lassan adagolni, hogy ne csomósodjon. Ajánlott otthoni főzéshez, érzékeny diétát követőknek, gluténérzékenyeknek vagy élelmiszerkészítő kisvállalkozóknak.

Miért érdemes ezt választani?

A guar gumi egy természetes, hatékony és sokoldalú segédanyag a modern konyhában. Ha szeretnél adalékmentesen, de mégis tökéletes állagú ételeket készíteni - akár gluténmentesen is -, ez az apró por rengeteg lehetőséget rejt.

Naturpolc - Online reformélelmiszer és táplálékkiegészítő márka

A Naturpolc természetes étrend-kiegészítőket, bio alapanyagokat és kozmetikumokat forgalmaz.

Kínálatukban megtalálhatók vitaminok, gyógynövények, maglisztek és natúr szépségápolási cikkek is, elsősorban webshopos értékesítésben.

Ajánlott azoknak, akik egy helyen szeretnének tudatosan válogatni reformtermékek közül.

A Naturpolc a praktikus, online elérhető egészségtudatosság képviselője.