Sukrin marcipán 200g

Sukrin marcipán 200g
 
3 170 Ft
 Egységár: 15,85 Ft

Élvezd a mandula gazdag ízét egy egészségesebb formában! A termék nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen a hagyományos cukor helyett természetes édesítőszereket tartalmaz, így ideális választás a tudatos táplálkozás híveinek

Sukrin marcipán 200g leírása

Amíg a mandulában számos jótékony tápanyag van, addig a cukor ennek pont az ellentéte. Mi kivettük az egészségtelen cukrot és helyette valami jót/egészségeset adtunk hozzá.

A SukrinMarcipán a tápláló és ízletes kombinációt egy teljesen új szintre emeli.

A 29%-os rost- és mindössze 5%-os nettó szénhidráttartalmával ez rendkívül jó hír az egészségtudatos marcipán kedvelők számára. És mert az összes üres kalória el lett távolítva, a kalóriatartalom több mint 30 %-kal kevesebb, a hagyományos marcipánhoz képest.

Nincs hozzáadott cukor, természetes édesítőszerekkel (Sukrin és stevia) van édesítve, 90%-kal kevesebb szénhidráttartalom, mint a hagyományos marcipánban. Vegán.

Összetevők: mandula (45 %), rost (oligofruktóz és polidextróz), édesítőszerek (eritritol és steviol glikozidok), víz, tartósítószer (kálium-szorbát). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Mandulakrém - krémes, tápláló és ízletes növényi finomság

A mandulakrém 100%-ban őrölt mandulából készül, és egy selymes, diós ízű kenhető krémet eredményez, amely nemcsak finom, de egészséges is. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy pálmaolajat (ha tisztán mandulából készül), és gazdag fehérjében, E-vitaminban, egészséges zsírsavakban és ásványi anyagokban. Kiválóan alkalmas egészségtudatos nassoláshoz, de főzéshez és sütéshez is.

Egészséges energiabevitelhez, szív- és bőrvédelemhez, diétás étrend kiegészítéséhez

A mandulakrém egészséges zsírsavösszetétele előnyös a szív- és érrendszer számára, míg antioxidáns-tartalma segíti a sejtvédelmet. A rostok támogatják az emésztést, a fehérje pedig hozzájárul az izomtömeg fenntartásához. Remek választás reggelihez, napközbeni energiapótláshoz vagy edzés utáni nassoláshoz.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Kenyérre kenve, zabkásához, smoothiekhoz, süteményekhez vagy mártásként is kiváló. Gyerekeknek, sportolóknak, diétázóknak, valamint vegán étrendet követőknek különösen ajánlott. Elérhető natúr és ízesített változatban, de a tiszta, 100%-os verzió a legegészségesebb.

Miért érdemes ezt választani?

A mandulakrém ideális, ha egy természetes, tápláló és finom alternatívát keresel az ipari mogyorókrémek helyett. Telítetlen zsírsavakban gazdag, laktató és könnyen beilleszthető bármilyen étrendbe - legyen szó sportos, diétás vagy családbarát táplálkozásról.

Marcipán - mandulás édesség a klasszikus ízek kedvelőinek

A marcipán egy hagyományos édesség, amely finomra őrölt mandulából és cukorból (vagy cukorhelyettesítőből) készül. Jellegzetesen krémes állagú, selymes textúrájú és enyhén diós ízű massza, amelyet gyakran formáznak, bevonnak csokoládéval, vagy sütemények, torták alapanyagaként használnak. A minőségi marcipán magas mandulatartalommal készül, így nemcsak ízletes, de tápanyagban is gazdag.

Ünnepi édességként, sütemények töltelékeként, kreatív cukrászati célokra

A marcipán kiválóan alkalmas sütemények, bonbonok, torták töltelékéhez, burkolásához vagy figurák készítésére. A magas mandulatartalomnak köszönhetően természetesen tartalmaz E-vitamint, egészséges zsírokat és fehérjét, így energiadús nassolnivalóként is fogyasztható - mértékkel.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Fogyasztható önmagában, szeletben, csokoládéval bevonva, vagy különféle desszertekben. Kapható natúr, ízesített (pl. narancsos, pisztáciás) és cukormentes változatban is. Ajánlott mindazoknak, akik szeretik a klasszikus mandulás ízvilágot, és minőségi édességet keresnek ünnepi alkalmakra vagy hétköznapi kényeztetésre.

Miért érdemes ezt választani?

A marcipán évszázadok óta a minőségi édességek megtestesítője - nem véletlenül. Egyedülálló ízvilága, sokoldalúsága és elegáns megjelenése révén igazi klasszikus, amely nemcsak finom, de a mandula tápanyagtartalma miatt értékes nassolnivaló is lehet - különösen, ha jó minőségű, magas mandulatartalmú változatot választunk.

Sukrin - Természetes és alacsony kalóriatartalmú édesítőszerek

A Sukrin márka természetes, alacsony kalóriatartalmú édesítőszereket kínál, amelyek alternatívát jelentenek a cukorral szemben.

Termékei között megtalálhatók eritrit, stevia alapú és más természetes édesítők, melyek cukormentesek és diétabarátok. A Sukrin termékek segítik a kalóriabevitel csökkentését.

A márka ajánlott azoknak, akik egészségesebb alternatívákat keresnek az édesítéshez.