Auga Bio hajdina és gomba gabona tál répával 250g

Auga Bio hajdina és gomba gabona tál répával 250g
 
1 319 Ft
 Egységár: 5,28 Ft

Ez a bio hajdina és gomba tál répával ideális választás, ha gyorsan szeretnél egészséges étkezést varázsolni. Az ízek harmóniája és a természetes összetevők garantálják a tápláló élményt

Auga Bio hajdina és gomba gabona tál répával 250g leírása

Ez a hajdinás tál magnéziumban gazdag, a hajdinától kellemes diós ízű, míg a gomba adja a hús jelleget és a földes ízt, a répa pedig kis édességet.

3 féle elkészítési mód: 2-3 percig melegítse egy edényben folyamatos kevergetés mellet, nyissa ki a csomagot és 3-4 percig melegítse a mikrohullámsütőben (750W) vagy a zárt csomagot rakja 10 percre forró vízbe.

Összetevők: víz, 33% hajdina, 10% kétspórás csiperkegomba (lat. Agaricus bisporus), 6,6% répa, repceolaj, sült hagyma (hagyma, napraforgó olaj), tengeri só, fekete bors.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 829Kj/198Kcal
Zsír: 8,2g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Szénhidrát: 24,8g
Amelyből cukrok: 1,7g
Fehérje: 4,8g
Rost: 2,7g
Só: 1,01

Gomba ragu - krémes, gazdag és vegetáriánus-barát fogás egyenesen a serpenyőből

A gomba ragu egy sűrű, ízekben gazdag, sós egytálétel vagy köret, amely főszereplőként használja a különféle gombafajtákat. A ragu alapját általában hagyma, fokhagyma, fűszerek, tejföl, tejszín vagy növényi alternatívák képezik, amelyek együtt krémes, laktató és rendkívül ízletes ételt alkotnak. Tálalható főételként rizzsel, tésztával, polentával vagy akár pirítóssal - de húsok mellé is kiváló kiegészítő.

Húsmentes fogásként, köretként, gyors ebédként vagy vacsoraként

A gomba ragu előnye, hogy gyorsan elkészíthető, ugyanakkor gazdag ízvilággal rendelkezik. Kiváló alternatíva lehet azok számára, akik csökkenteni szeretnék húsfogyasztásukat, de nem akarnak lemondani a sűrű, laktató ételekről. A megfelelő fűszerezéssel - például kakukkfű, majoránna, petrezselyem - tovább fokozható az élmény.

Hogyan használható / kinek ajánlott?

Otthon is könnyen elkészíthető friss vagy konzerv gombából. Egy kis zsiradékon pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, majd a választott krémesítővel (tejszín, növényi főzőkrém) sűrítjük. Elkészíthető vegán változatban is. Ajánlott elfoglalt háziasszonyoknak, vegetáriánusoknak, egészségtudatos étrendet követőknek - és mindenkinek, aki szereti az ízes, gazdag ragukat.

Miért érdemes ezt választani?

A gomba ragu igazi konyhai jolly joker: gyors, finom, kiadós és jól variálható. Egy étel, amelynek minden kanála öröm - legyen az hétköznapi vacsora vagy különleges alkalom. Ha szeretnél húsmentes, de tartalmas fogást az asztalra tenni, ez az étel garantált siker lesz.

Auga - Bio, tartósítószer-mentes élelmiszerek Litvániából

Az Auga organikus leveseket, főzelékeket és zöldségeket kínál praktikus, BPA-mentes tasakos csomagolásban.

Termékei mesterséges adalékoktól mentesek, azonnal fogyaszthatók vagy könnyen melegíthetők. A márka célja az egészséges, gyors és fenntartható étkezés megvalósítása. Az Auga ideális választás elfoglalt, tudatos vásárlóknak, akik bio minőséget keresnek kompromisszum nélkül.