AMIT MÉG AJÁNLUNK
Bauckhof bio burgonyaliszt 250g leírása
A burgonyalisztet hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni, és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz.Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 100% burgonyakeményítő.
Elkészítési javaslat: Bauckhof burgonya lisztet hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni, és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz. Újra felforralni. 1 liter folyadékhoz javasoljuk: krémekhez 60g, szószokhoz és levesekhez 40g. (egy csapott ek=10g)
Tápérték 100g termékben: Energia 1386kJ/326kcal, Zsír <0,3g, ebből telített zsírsavak, Szénhidrát 82g, ebből cukor <0,5g, Élemi rost <1,0g, Fehérje <0,5g, Só <0,03g.
Burgonyaliszt - sűrítés és sütés természetesen
A burgonyaliszt finomra őrölt, szárított burgonyából készült por, amelyet sűrítéshez, sütéshez és gluténmentes receptekhez is előszeretettel használnak. Kiváló alternatívája a búzalisztnek bizonyos ételeknél, ráadásul kellemes állagot ad a készételeknek.
Selymes sűrítés, puha sütemények
Használható mártások, levesek sűrítéséhez, palacsintákhoz, pogácsákhoz vagy gluténmentes kenyerekhez. Hozzájárul a tészták puhaságához, selymesebbé teszi a főzelékeket és szószokat.
Hogyan használható / kinek ajánlott?
Egyszerűen használható ugyanúgy, mint más lisztek - kis mennyiségben adagolva sűrítéshez, nagyobb mennyiségben sütéshez. Gluténmentes diétát követőknek különösen ajánlott.
Miért érdemes ezt választani?
Mert a burgonyaliszt természetes, kíméletes és sokoldalúan felhasználható. Egy olyan alapanyag, amit mindig jó, ha van otthon - észrevétlenül teszi jobbá az ételeket.
Bauckhof - Bio, gluténmentes sütési és főzési alapanyagok
A Bauckhof bio gabonákból, magvakból és alternatív lisztekből készít lisztkeverékeket és müzliket.
Termékeik ideálisak gluténmentes vagy vegetáriánus étrendhez, élesztőmentes kenyerek, sütemények vagy kásák készítéséhez. A márka biodinamikus gazdálkodást alkalmaz. A Bauckhof kiváló választás tudatos vásárlóknak.