Byodo bio balzsamecet 500ml

Byodo bio balzsamecet 500ml
 
3 994 Ft
 Egységár: 7,99 Ft

A balzsamecet gazdag ízvilága tökéletes kiegészítője a mediterrán ételeknek. Kiválóan illik salátákhoz és húsételekhez, de desszertekhez is remek választás

Byodo bio balzsamecet 500ml leírása

Eredete évszázadokra nyúlik vissza, mely idő alatt egy specialitássá fejlesztették ki. Ez a fajta ecet kizárólag az észak-olaszországi Modena tartományban készül.

A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az "Aceto Balsamico" kiválóan alkalmas salátákhoz, mint például: Mozzarella-paradicsom saláta, de finom hideg és meleg ételek ízesítéséhez is.

Balzsamecet - az ízek királya, cseppekben

A mediterrán konyha titkos fegyvere - savanykásan selymes

A balzsamecet egy sűrű, gazdag ízvilágú ecetféle, amelyet főként szőlőből készítenek, hosszú érlelési folyamat során. Édeskés-savanykás, sötétbarna, kissé szirupos állagú - és pár csepp is elegendő belőle, hogy új szintre emelje az ételeket.

Mire jó?
Kiváló salátákhoz, sült zöldségekhez, húsokhoz, sajtokhoz vagy akár eperhez, fagylalthoz is! A balzsamecet képes összekötni az édes és sós ízeket, fűszerezi a mártásokat, gazdagítja a dresszingeket.

Kinek ajánlott, hogyan használd?
Az ínyenceknek - de azoknak is, akik szeretnének otthon új ízekkel kísérletezni. Mindig kevés is elég belőle: locsold meg vele a friss paradicsomot, vagy használj belőle néhány cseppet pácoláshoz.

Miért válaszd?
Mert a balzsamecet kis mennyiségben is nagy különbséget jelent. Egy kulináris titok, amitől a legegyszerűbb étel is éttermi szintre lép.

Byodo - bio minőség a vegetáriánus konyhában

A Byodo német márka, amely bio élelmiszerek széles választékát kínál: olajokat, eceteket, tésztákat, mustárokat és snackeket.

Termékei kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, mesterséges adalékanyagok nélkül.

Ajánlott vegánoknak, vegetáriánusoknak, allergiásoknak, és mindazoknak, akik tiszta összetevőjű, fenntartható termékeket keresnek.

A Byodo a bio minőség és gasztronómiai igényesség összhangját képviseli.